Scarlett Johansson a ajuns o înțelegere cu Disney în procesul pentru „Black Widow”

De: Ana Obretin / 01.10.2021, 08:03
Scarlett Johansson a ajuns o înțelegere cu Disney în procesul pentru

Actrița Scarlett Johansson a ajuns la o înțelegere cu Disney în procesul pe care l-a intentat companiei pentru decizia de a lansa filmul „Black Widow” simultan pe platforma sa de streaming și în cinematografe. Starul spunea că acest tip de lansare constituie o încălcare a contractului, care i-a adus pierderi de milioane de dolari.

Condițiile exacte ale acordului nu sunt clare, dar Scarlett Johansson a declarat: „Sunt fericită că am rezolvat diferendele cu Disney”, scrie The Hollywood Reporter. Starul a adăugat că este mândră de munca pe care au făcut-o împreună, că s-a bucurat de „relația lor creativă” și așteaptă cu nerăbdare să colaboreze în continuare.

Pe de altă parte, Alan Bergman, președintele Disney Studios Content, a declarat că este mulțumit de soluționare, că apreciază rolul lui Scarlett Johansson în Universul Cinematic Marvel și că așteaptă cu nerăbdare să colaboreze cu ea la filme viitoare, precum „Tower of Terror”.

În iulie, după intentarea procesului, lucrurile au luat o turnură urâtă, Disney răspunzând la acțiunea în instanță cu o declarație în care a atacat-o pe Scarlett pentru ceea ce studioul a numit o „ignorare dureroasă a efectelor globale oribile și prelungite ale pandemiei COVID-19”.

Ulterior, agentul lui Scarlett Johansson a anunțat că actrița a câștigat doar 20 de milioane de dolari pentru filmul „Black Widow” și a acuzat Disney că a încercat „să-și afecteze succesul ca artist și femeie de afaceri”. 

Reprezentanții companiei Walt Disney au declarat, în cadrul procesului care le-a fost intentat de Scarlett Johansson, că au obținut venituri de 125 de milioane de dolari din difuzarea online a filmului cu supereroi Marvel „Black Widow”.

CITEȘTE ȘI: “Black Widow”, „Cruella” și alte câteva superproducții Disney și-au schimbat datele de lansare

Primele imagini din „Eternals” și titlul continuării „Black Panther”, dezvăluite de Marvel

Foto: Profimedia Images