După procesul cu Disney, Scarlett Johansson devine producătoarea unui proiect secret Marvel

De: Ana Obretin / 21.11.2021, 09:31
După procesul cu Disney, Scarlett Johansson devine producătoarea unui proiect secret Marvel

Actrița Scarlett Johansson a fost numită producător pentru un proiect misterios „top-secret” Marvel, spune Kevin Feige, șeful studiourilor.

La un eveniment organizat de Cinemateca Americană dedicat actriței, CEO-ul Marvel Studios a dezvăluit informația pe scenă, aceasta fiind o concluzie amiabilă la recentul proces intentat de Johansson companiei Disney. Deși informațiile sunt puține, viitorul proiect nu are legătură cu personajul Black Widow, a confirmat Feige.

CITEȘTE ȘI: „Black Widow”, cu Scarlett Johansson, a adus Disney 125 de milioane de dolari din difuzarea online

Scarlett Johansson va fi premiată de Cinemateca Americană

În iulie, Scarlett Johansson a anunțat că a intentat un proces Disney, după ce compania a decis să lanseze filmul „Black Widow” pe serviciul său de streaming simultan cu premiera în cinematografe. Ea a susținut că mișcarea a avut un impact puternic asupra vânzărilor de bilete, iar avocații ei au susținut că aceasta este o încălcare a contractului. În octombrie, s-a confirmat că ambele părți au soluționat procesul.

Johansson a făcut referire la proces pe covorul roșu la evenimentul organizat de Cinemateca Americană joi. „Mă simt în mare parte foarte norocoasă, pentru că nimeni nu va trebui să treacă prin ceea ce am trecut eu”, a spus actrița pentru The Hollywood Reporter. „Și că a avut, cred, un impact pozitiv în industrie și sperăm că pentru viețile și mijloacele de trai ale artiștilor și creatorilor”, a completat aceasta. 

Actrița a confirmat, de asemenea, că lucrează în prezent cu Marvel și Disney, spunând că a avut „unele dintre cele mai bune perioade” din cariera ei cu ambele studiouri și adăugând că se află în plin proces cu „alte proiecte” cu ei. Unul dintre acestea este o versiune pentru marele ecran a „Tower of Terror”, care se bazează pe experiențele din parcul tematic Disney. Johansson va juca in acest film pe care îl va produce. Johansson și-a reluat și rolul porcului spinos Ash din animația „Sing 2”.

În trailerul filmului, lansat la începutul acestei luni, actrița a interpretat împreună cu Bono piesa U2 „I Still Haven’t Found What I’m Looking For”. Bono și-a împrumutat vocea lui Clay Calloway, un leu star rock în vârstă, în acest film care va avea premiera în cinema pe 22 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Chris Evans și Scarlett Johansson vor juca în filmul de aventuri „Ghosted”, pentru Apple

Filmul „Black Widow” ar putea avea o continuare fără Scarlett Johansson

Foto: Profimedia Images