Chris Pratt și Sam Richardson vor juca din nou împreună, în „Strandard Asset”

De: Nicoleta Lepădatu / 16.09.2021, 08:22
Chris Pratt și Sam Richardson vor juca din nou împreună, în

Chris Pratt face echipă cu co-starul său din „The Tomorrow War”, Sam Richardson, pentru o comedie de acțiune produsă de către Universal Pictures.

Chris Pratt va fi și producătorul „Strandard Asset”, al cărui scenariu va fi scris de către Jen D’Angelo și Sam Richardson, care este, de asemeni, în distribuție. Detalii despre acțiunea filmului nu au fost făcute publice.

Chris Pratt va produce lungmetrajul, prin intermediul companiei sale Indivisible Productions, cu care a obținut un acord cu Universal Studios pentru prima dată. Compania caută să spună povești care inspiră și oferă entertainment de calitate pe toate platformele. Un proiect în curs de dezvoltare este „Saigon Bodyguard”, pe care Pratt îl dezvoltă împreună cu frații Russo și starul de film chinez Wu Jing.

„Strandard Asset” poate fi considerat o reuniune „Tomorrow War” pe mai multe niveluri. Jen D’Angelo a fost cea care a scris scenariului pentru filmul de acțiune SF care a fost lansat pe Amazon la începutul acestei veri, alături de Richardson, deși nu a primit aprecieri precum acesta sau Pratt.

Jen D’Angelo a vândut recent o comedie pentru Netflix în care vor juca Awkwafina și Sandra Oh. De asemenea, a lucrat la „Hocus Pocus 2”, care va intra în producție în această toamnă.

Sam  Richardson a jucat în comedia de groază „Werewolves Within” și va putea fi văzut în „The Afterparty”, producție Apple care îi are producători pe Chris Lord și Phil Mille.

Foto: Profimedia Pictures

CITEȘTE ȘI: „No Time To Die”: Au fost puse în vânzare biletele la cinema; premiera, pe 30 septembrie

Christopher Nolan va face pentru Universal un film despre dezvoltarea bombei atomice