Chris Pratt va fi vocea lui Garfield în viitorul film de animație

De: Nicoleta Lepădatu / 02.11.2021, 08:29
Chris Pratt va fi vocea lui Garfield în viitorul film de animație

În sfârșit, o zi de luni despre care nici măcar Garfield nu poate comenta ceva. În cea mai puțin preferată zi din săptămână a pisicii iubitoare de lasagna, Chris Pratt a semnat pentru a fi vocea celebrei feline într-un nou lungmetraj animat.

Alcon Entertainment produce filmul, cu Sony Pictures la bord pentru a lansa cea mai recentă aventură a lui Garfield în cinematografe la nivel global. O dată de lansare nu a fost stabilită încă, dar se pare că va fi anunțată curând.

Deși detaliile intrigii nu au fost nici ele confirmate, filmul se inspiră din benzile desenate de lungă durată create de caricaturistul Jim Davis. Aventurile pisicii portocalii cinice și leneșe Garfield, ale proprietarului său, Jim Arbuckle, și ale colegului de năzbâtii, câinele Odie, au apărut în peste 2.580 de ziare și reviste de când au debutat, în iunie 1978. Garfield deține în prezent recordul pentru cele mai răspândite benzi desenate din lume.

Proiectul încă fără titlu va avea un scenariu scris de David Reynolds („Finding Nemo”) și regizat de Mark Dindal („Chicken Little”, „Emperor’s New Groove”). Alcon a achiziționat drepturile de la Jim Davis, care va fi și producător executiv alături de Bridget McMeel de la Amuse și Craig Sost. John Cohen („Despicable Me”, „Angry Birds”) și Steven P. Wegner vor produce împreună cu directorii Alcon, Kosove și Johnson.

Viitorul film nu este primul meci al lui Garfield cu Hollywoodul. Bill Murray a dat vocea pisicii omonime în „Garfield: The Movie” din 2004 și în continuarea sa din 2006 „Garfield: A Tail of Two Kitties”. Acele filme, de la 20th Century Fox, au avut succes comercial foarte mare, în ciuda faptului că au primit recenzii extrem de proaste.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Chris Pratt și Sam Richardson vor juca din nou împreună, în „Strandard Asset”