Christoph Waltz va juca în serialul Amazon „The Consultant”

De: Nicoleta Lepădatu / 19.11.2021, 06:37
Christoph Waltz va juca în serialul Amazon „The Consultant”

Christoph Waltz va avea următorul proiect pentru Amazon. Câștigătorul Oscarului va juca într-un serial numit „The Consultant” pentru platforma de streaming Prime Video a gigantului tehnologic. Serialul, de la creatorul „Servant” Tony Basgallop, MGM Television și Amazon Studios, este descris ca fiind o comedie neagră a cărei acțiune se desfășoară la locul de muncă și explorează o relație sinistră între șef și angajat. Este inspirat de un roman din 2015 cu același titlu al lui Bentley Little.

Matt Shakman („WandaVision”, „It’s Always Sunny in Philadelphia”) va regiza și va fi producător executiv împreună cu Tony Basgallop și Christoph Waltz.

„Este o mare onoare să lucrez cu talente precum Matt Shakman și Christoph Waltz la acest proiect pe care l-am dezvoltat împreună cu echipa de la 1.21 și Toluca Pictures”, a spus Basgallop. „Și în MGM și Amazon Studios am găsit parteneri cărora nu le este frică să fie îndrăzneți și să își asume riscuri.”

Vernon Sanders, de la Amazon Studios, a adăugat: „Cu „The Consultant”, Tony Basgallop a creat ceva neînfricat, cu umor brut și senzații tari delicioase. Suntem încântați să colaborăm cu el și cu întreaga echipă de creație pentru a aduce acest serial remarcabil clienților noștri Prime Video de pe tot globul.”

„The Consultant” nu este singurul serial pentru care Christoph Waltz a semnat recent. El mai joacă în „Most Dangerous Game”, care a fost reînnoită în august pentru un al doilea sezon.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: O dramă indiană a surclasat „Închisoarea îngerilor” și „Nașul” din topul celor mai bine cotate filme pe IMDb