Connie Nielsen va juca alături de Kaley Cuoco în thrillerul „Role Play” 

De: Nicoleta Lepădatu / 15.07.2022, 11:45
Connie Nielsen va juca alături de Kaley Cuoco în thrillerul „Role Play” 

Actrița din franciza „Wonder Woman”, Connie Nielsen, se alătură distribuției thrillerului „Role Play”, care îi mai include și pe  Kaley Cuoco, David Oyelowo și Bill Nighy.

Detaliile despre rolul lui Nielsen în filmul produs de la Studiocanal, Picture Company și Amazon Prime Video sunt păstrate încă secrete.

Lungmetrajul regizat de Thomas Vincent se învârte în jurul unui cuplu căsătorit (Cuoco și Oyelowo) ale căror vieți se dau peste cap atunci când ies la iveală secrete despre trecuturile lor. Bill Nighy joacă rolul unui străin misterios care intră în viața acestora.

Seth Owen este cel care a scris a scris scenariul pentru „Role Play”. Andrew Baldwin a fost co-scenarist, iar George Heller de la Brillstein Grey este producător executiv.

Connie Nielsen o interpretează pe Regina Hippolyta în filme Warner Bros/DC precum „Wonder Woman”, „Wonder Woman 1984” și „Justice League: The Snyder Cut”.

Ea a jucat în filmul câștigător de Oscar „Gladiator” alături de Russell Crowe.

Nielsen joacă în prezent în filmul „The Dreamer” al lui Viaplay, care a avut premiera la Canneseries din acest an. De asemenea, joacă în filmul „Ocean Deep”, regizat de Liza Bolton, a avut recent rolul principal în „Close to Me” alături de Christopher Eccleston și a apărut în filmul Marthei Coolidge, „I’ll Find You”, cu Stellan Skarsgard.

Printre creditele ei cinematografice se numără și: „Nobody”, „The Inheritance”, „The Catcher Was a Spy” și „Nymphomaniac”, iar serialele ei TV includ „I Am the Night”, de Patty Jenkins, „Boss” alături de Kelsey Grammer, „The Following” alături de Kevin Bacon și „The Good Wife”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sharon Stone se alătură  distribuției serialului „The Flight Attendant” în sezonul al doilea

Taika Waititi: „Cu siguranță aș regiza „Thor 5”, dar numai dacă se întoarce Chris Hemsworth