Sharon Stone se alătură  distribuției serialului „The Flight Attendant” în sezonul al doilea

De: Nicoleta Lepădatu / 12.01.2022, 07:37
Sharon Stone se alătură  distribuției serialului „The Flight Attendant” în sezonul al doilea

Sharon Stone va juca rolul mamei lui Cassie Bowden, personajului principal al serialului „The Flight Attendant”, de la HBO Max, interpretat de Kaley Cucoco, conform publicației Variety.

Actriţa nominalizată la Oscar va fi Lisa Bowden în „The Flight Attendant” sezonul 2, mama înstrăinată a lui Cassie care şi-ar dori să rămână înstrăinată. După o viaţă în care a avut de-a face cu alcoolismul lui Cassie, nu mai are răbdare sau bunăvoinţă de pierdut.

În afară de Kaley Cuoco şi Sharon Stone, distribuţia pentru sezonul al doilea „The Flight Attendant” îi include pe actorii din primul sezon Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz şi Rosie Perez, dar şi prezenţe noi – Mo McRae, Callie Hernandez şi JJ Soria, precum starurile invitate Knight şi Audrey Grace Marshall.

În primul sezon din „The Flight Attendant”, Cassie, o însoțitoare de bord care bea prea mult, se trezește după o noapte de petrecere cu un pasager bogat (Michiel Huisman), doar pentru a-l găsi ucis în patul său de hotel. Ea încerce să rezolve crima – și să se exonereze pe ea însăși și este de mai multe ori aproape să fie omorâtă în acest proces.

Sharon Stone, născută pe 10 martie 1958, este un fost model profesionist, care a renunţat la modă pentru a deveni actriţă şi producătoare de film. S-a făcut remarcată după ce a jucat alături de Arnold Schwarzenegger în thrillerul SF „Total Recall” din 1990 şi a devenit o vedetă de talie mondială graţie rolului din thrillerul erotic „Basic Instinct” din 1992, regizat de Paul Verhoeven, pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur.

A fost nominalizată la Oscar şi a câştigat Globul de Aur la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal” datorită evoluţiei sale din drama „Casino” (1995), regizată de Martin Scorsese.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sharon Stone s-a întors la Cannes și va găzdui gala amfAR