Sharon Stone pozează fără pantaloni, la 63 de ani, într-un tricou cu ‘Basic Instinct’

De: Andra Voiculescu / 30.06.2021, 13:38
Sharon Stone pozează fără pantaloni, la 63 de ani, într-un tricou cu ‘Basic Instinct’

Sharon Stone a sărbătorit scena scandaloasă din „Basic Instinct”, care a transformat-o în sex simbol, postând luni pe Instagram o fotografie într-un tricou imprimat cu celebrul moment când își încrucișează picioarele din film.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)


„Am fost acolo, am făcut asta; am primit tricoul”, a scris actrița, în vârstă de 63 de ani, în dreptul fotografiei în care apare fără pantaloni.

„FABULOS”, a comentat Lisa Rinna. „Ești un simbol”, a adăugat Demi Lovato, în timp ce Debra Messing a scris: „Vreau coapsele tale. Și alte 100 de lucruri. ”

Vedeta din ”Basic Instinct” a arătat că îşi sfidează vârsta și în urmă cu câteva zile, când a postat tot pe Instagram o fotografie în care apare într-un costum de baie galben, din două piese. Actriţa arată superb, cu un tonus muscular de invidiat şi un aer extrem de relaxat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Sharon Stone este de altfel foarte activă în mediul online, postând adesea momente amuzante.

În ciuda postării sale, actrița are o istorie complicată cu filmul din 1992. De mulți ani spune că a fost exploatată în timpul producției filmului.

Într-un interviu recent acordat show-ului australian “A Current Affair”, Sharon Stone a declarat că nu este de acord cu lansarea noii versiuni a filmului, cu scene explicite, dar că, din punct de vedere legal, nu poate face nimic pentru a stopa evenimentul. “Au decis să lanseze această variantă cu ocazia a împlinirii a 30 de ani de la lansarea filmului. Există niște reguli noi în domeniu, dar acestea au fost aprobate după ce eu, tânără fiind, făcusem acest film, așadar nu pot beneficia de ele”, a spus actrița Sharon Stone.

În anii care au urmat scenei acum faimoase, Stone a fost convinsă că producătorii de filme au indus-o în eroare spunându-i că ar trebui să-și scoată lenjeria deoarece zona ei intimă nu ar fi vizibilă pe ecran.

Regizorul „Basic Instinct”, Paul Verhoeven, a susținut însă că „Sharon minte” despre faptul că ar fi fost indusă în eroare. „Orice actriță știe ce va vedea dacă îi ceri să-și scoată lenjeria și să arate asta la cameră”, a spus el în 2017.

Sursa foto: Instagram

Citește și: O nouă versiune “Basic Instinct”, cu scene explicite, lansată în vară (apropotv.ro)

Sharon Stone, presată să întrețină relații sexuale cu colegii ei din filme (apropotv.ro)