Sharon Stone s-a întors la Cannes și va găzdui gala amfAR

De: Andra Voiculescu / 15.07.2021, 12:03
Sharon Stone s-a întors la Cannes și va găzdui gala amfAR

Actrița Sharon Stone s-a întors la Festivalul de Film de la Cannes după 7 ani de absență și a strălucit pe covorul roșu într-o rochie Dolce & Gabbana.

„Din asta sunt făcute visele”, a scris aceasta în descrierea fotografiei postate pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Stone va găzdui cea de-a 27-a gală anuală amfAR de la Cannes, pe 16 iulie. Prezența actriței este semnificativă prin faptul că aceasta va reveni pe scena amfAR după o absență îndelungată de la eveniment și o pauză de la munca sa de președinte al campaniei globale amfAR.

Aceasta a încetat să mai participe la Gala amfAR de la Cannes din anul 2014, ultimul ei eveniment amfAR fiind gala de la Los Angeles din 2015. Deși nu a dezvăluit niciodată un motiv pentru presupusa ruptură de organizație, absența ei a ridicat numeroase semne de întrebare, fiind foarte iubită si apreciată pentru pasiunea și munca sa neobosită în obținerea de fonduri necesare.

Gala de anul acesta se va desfășura în aer liber la Villa Eilenroc și va consta într-o cină exclusivă, licitație, spectacole multiple și un spectacol de modă organizat de editorul de modă francez Carine Roitfeld. Simon de Pury și Sandra Nedvedskaia vor conduce licitația live, care va include prezentări de modă, precum și o colecție de lucrări de artă și obiecte de lux.

Evenimentul din acest an va primi un număr limitat de invitați și va respecta toate protocoalele COVID-19. În calitate de lider mondial în cercetarea bolilor infecțioase, amfAR și-a extins temporar eforturile pentru a include cercetări privind COVID-19 și pentru a răspunde la întrebări critice cu privire la impactul COVID-19 asupra persoanelor care trăiesc cu HIV.

amfAR este una dintre cele mai importante organizații nonprofit din lume dedicate sprijinului cercetării SIDA, prevenirii HIV, educației pentru tratament și advocacy. Din 1985, organizația nonprofit a investit aproape 600 de milioane de dolari în programele sale și a acordat peste 3.500 de subvenții pentru echipe de cercetare din întreaga lume. amfAR Gala Cannes a strâns în total peste 235 de milioane de dolari pentru cercetarea amfAR în domeniul SIDA.

Sursa foto: HEPTA

Citește și: Cannes 2021: fără sutien, noua tenndință sexy de pe covorul roșu (apropotv.ro)

Sharon Stone pozează fără pantaloni, la 63 de ani (apropotv.ro)