Cannes se întoarce la gloria anilor care au făcut festivalul celebru: fără sutien pe covorul roșu (FOTO)

De: Ana Obretin / 14.07.2021, 13:04

O pleiadă de vedete participă la ediția de anul acesta, a 74-a, a Festivalului de la Cannes, iar covorul roșu este cu siguranță unul dintre punctele de interes. Organizat cu două luni mai târziu decât în mod obișnuit, în plină vară, Festivalul de la Cannes pare că se întoarce la gloria anilor care l-au făcut celebru: multe staruri au îmbrăcat ținute care, în partea superioară, lasă prea puțin loc imaginației, însă au făcut-o cu brio. Tendința „fără sutien” pare a fi cucerit covorul roșu, indiferent de vârsta vedetelor care au pășit pe el.

A fost cazul actriței și cântăreței Lou Doillon, într-o somptuoasă rochie lungă Gucci, cu mânecile transparente, volane și strasuri. Sau al Caméliei Jordana, care a purtat cu mândrie o creație a lui Alexandre Mattiussi: o rochie lungă neagră, cu spatele gol.

De departe, una dintre cele mai controversate ținute a fost cea a modelului Bella Hadid. Aceasta a purtat o  rochie Schiaparelli Haute Couture, care îi dezgolea complet bustul. Frumoasa tânără și-a acoperit însă sânii cu un colier maxi aurii în formă de plămâni. 

Nu în ultimul rând, tendința de pe covorul roșu a fost adoptată și de Sophie Marceau, revenită la Cannes după o absență de 6 ani. În vârstă de 54 de ani, starul francez a afișat pe covorul roșu un trup de adolescentă, la premiera filmului „Tout s’est bien passe”, de François Ozon.

Vezi în GALERIA FOTO câteva dintre cele mai spectaculoase ținute.

CITEȘTE ȘI: Cannes 2021: Catherine Deneuve ovaționată pentru întoarcerea la festival

Foto: Profimedia Images