Copos a intrat in criza de timp

Apropo.ro / 23.05.2008, 09:00
Copos a intrat in criza de timp
George Copos a declarat ca astazi ii va cere lui Loti Boloni un raspuns clar in privinta preluarii functiei de antrenor la Rapid.

George Copos a declarat ca astazi ii va cere lui Ladislau Boloni un raspuns clar in privinta preluarii functiei de antrenor la Rapid, precizand ca altfel viitorul sezon ar putea fi ratat pentru gruparea giulesteana.

Actionarul Rapidului a mai precizat ca pe lista gruparii giulestene nu se afla niciun alt tehnician in acest moment.

"Maine (n.r. ieri) am putea sa vorbim cu Boloni si am putea sa-i cerem sa ne dea un raspuns pentru ca asa a fost intelegerea. Pana la sfarsitul acestei saptamani va trebui sa luam o decizie pentru ca altfel punem in pericol viitorul Rapidului pentru campionatul urmator. Nu ne gandim la alta varianta decat Boloni pentru ca nu este corect atata timp cat ne-am pus de acord, de principiu, cu domnul Boloni. N-am nicio alta varianta de rezerva si sunt convins ca nici domnul Taher, nici domnul Toma nu au alte variante avand in vedere ca a existat o intelegere de principiu cu domnul Boloni si il consideram cea mai buna solutie pentru clubul Rapid", a spus Copos.