Courteney Cox a obținut o nominalizare la Emmy pentru „Friends”

De: Andra Voiculescu / 14.07.2021, 14:16
Courteney Cox a obținut o nominalizare la Emmy pentru „Friends”

Actrița Courteney Cox, în vârstă de 57 de ani, cunoscută pentru rolul Monica Geller din „Friends”, a obținut în cele din urmă o nominalizare la Emmy pentru serial – la 17 ani de la finalul acestuia.

Până acum, toți ceilalți membri ai distribuției „Friends” primiseră cel puțin o nominalizare de la Academia de Televiziune. Seria NBC a avut în total 62 de nominalizări la Primetime Emmy pe parcursul perioadei sale de 10 ani.

Anul acesta, specialul HBO Max „Friends: The Reunion” este nominalizat pentru patru statuete de aur, inclusiv cel mai bun special, preînregistrat. Deoarece Cox a fost producător în acest special, alături de restul foștilor ei colegi de distribuție și creatorii spectacolului, Marta Kauffman și David Crane, Cox este nominalizată în această categorie.

Courteney a sărbătorit victoria împărtășind anunțul pe Instagram și creditându-i pe colegii ei de distribuție.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

„Cel în care suntem extrem de recunoscători Academiei pentru această onoare și în special recunoscători pentru @mrbenwinston și întreaga sa echipă pentru realizările lor remarcabile”, a scris ea marți pe Instagram.

Co-staturile feminine din „Friends”, Lisa Kudrow, în vârstă de 57 de ani, și Jennifer Aniston, în vârstă de 52 de ani, au primit mai multe nominalizări pentru sitcom și au câștigat fiecare, la rândul lor. Kudrow a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar dintr-un serial de comedie și Aniston pentru cea mai bună actriță într-o serie de comedie. Toate cele trei co-staruri masculine au primit, de asemenea, cel puțin o nominalizare pentru serialul de comedie.

Cox a spus la „The Howard Stern Show” luna trecută că prividu-i pe toți colegii de distribuție primind nominalizări „cu siguranță mi-a rănit sentimentele”.

În ciuda faptului că premiul nu a recunoscut talentul lui Cox, actrița a fost nominalizată la Globul de Aur în 2010, precum și alte câteva premii pentru rolul ei principal din „Cougar Town”, de la ABC. Actrița a spus că nominalizarea a ajutat-o la atenuarea loviturii.

Friends: The Reunion” a fost adorat de fanii serialului original. Specialul a avut premiera la HBO Go pe 27 mai și a beneficiat de prezența unor invitați speciali, precum David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon și Malala Yousafzai.

HBO GO s-ar fi blocat după ce fanii serialului “Friends” au luat cu asalt platforma de streaming pentru a viziona reunirea actorilor în ediția specială, „The One Where They Get Back Together” (“Acel moment în care se reunesc”).

Sursa foto: HEPTA