Cum a răspuns Khloe Kardashian după ce o fotografie neautorizată a sa a apărut online

De: Loredana Toma / 08.04.2021, 18:17
Cum a răspuns Khloe Kardashian după ce o fotografie neautorizată a sa a apărut online

Vedeta TV Khloe Kardashian, numită deseori “sora cea urâtă a lui Kim Kardashian”, și-a arătat corpul adevărat într-un video live pe rețeaua Instagram, după ce o fotografie mai puțin flatantă a sa a apărut pe internet fără permisiunea ei, atrăgând comentarii malițioase.

Vedeta a fost fotografiată în timp ce era la piscină, însă nici lumina și nici unghiul din care a fost realizată imaginea nu au fost în avantajul ei, ceea ce a atras multe acuzații potrivit cărora își editează prea mult fotografiile, iar realitatea ar fi alta. Între timp, Khloe a cerut ca fotografia să fie scoasă de pe internet.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Khloe Kardashian: “Mă prezint lumii așa cum vreau eu sa fiu văzută”

Astfel, în înregistrarea de pe Instagram, aceasta a menționat chiar că motivul pentru care face un clip live este tocmai acela de a arăta realitatea, fără retușuri. Totodată, ea a explicat motivul pentru care a cerut ștergerea fotografiei, spunând că are tot dreptul de a o face – și nu doar ea, ci oricine aflat într-o astfel de situație.

„Fotografia publicată nu este una urâtă. Însă, pentru cineva care s-a luptat mereu cu imaginea corpului său, este neplăcut ca atunci când i se face o poză care nu o avantajează, dimpotrivă, să o vadă apărută pe internet, mai ales neautorizată. Este dreptul fiecăruia să ceară ca o anumită poză să nu fie distribuită pe internet”, a spus ea.

Sora lui Kim Kardashian a mărturisit că apelează la filtre și la retușuri fiindcă trupul este imaginea ei și nu vrea să o altereze, spunând că face asta la fel cum poartă tocuri sau își face manichiura.

CITEȘTE ȘI: Kim Kardashian a intrat oficial în topul Forbes al miliardarilor

Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West

Salata de pui chinezească preferată de Khloe Kardashian

Serie inspiraţională: Khloé Kardashian: „Ajut oamenii să devină mai puternici, mai stilaţi şi mai încrezători”

Foto: Profimedia Images