Dakota Fanning va juca iar alături de co-starul din „Man On Fire”, Denzel Washington, în „Equalizer 3” 

De: Nicoleta Lepădatu / 16.06.2022, 10:44
Dakota Fanning va juca iar alături de co-starul din „Man On Fire”, Denzel Washington, în „Equalizer 3” 

Au trecut aproape 20 de ani de când thrillerul lor de acțiune „Man On Fire” a uimit publicul și a consolidat reputația de viitoare vedetă a Dakotei Fanning, dar acum se pare că actrița este gata să facă din nou echipa cu câștigătorul Oscar Denzel Washington.

Conform Deadline, Fanning va juca alături de Washington în filmul lui Antoine Fuqua, „The Equalizer 3”, pentru Sony Pictures.

Cu un scenariu scris de Richard Wenk, filmul este produs de Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch și Washington. În timp ce intriga este ținută secretă, filmul este al treilea din seria „The Equalizer”, regizat de Fuqua și cu Washington în rol principal. Primul film a avut încasări de peste 194 de milioane de dolari în întreaga lume, ducând la o continuare, care a avut la box office 190 de milioane de dolari în întreaga lume. Filmul va fi lansat în cinematografe pe 1 septembrie 2023.

În timp ce „Man On Fire” a deschis calea succesului pentru Washington,  filmul este la fel de bine cunoscut pentru scenele emoționante dintre Washington și Fanning, în care interpretează rolul gărzii ei de corp loiale și grijulii, iar Sony și Fuqua au văzut asta ca fiind ocazia perfectă de a reuni cele două vedete în același proiect.

Dakota Fanning poate fi văzut în prezent în „The First Lady”, de la Showtime. Anterior a putut fi urmărită reluând rolul „Sarah Howard” în sezonul 2 din „The Alienist: Angel Of Darkness”. Fanning poate fi văzut și în filmul „Once Upon A Time In Hollywood” al lui Quentin Tarantino, iar alte credite cinematografice ale ei includ „I Am Sam”, „Dr. Seuss’ The Cat in the Hat” „War of the Worlds”, „Uptown Girls”, „Charlotte’s Web” și „The Twilight Saga”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Denzel Washington preia coroana în trailerul filmului „The Tragedy of Macbeth”