Denzel Washington se întoarce cu „Equalizer 3”

De: Ana Obretin / 14.01.2022, 11:31
Denzel Washington se întoarce cu

Actorul american Denzel Washington revine oficial pentru „The Equalizer 3”.

Bazat pe serialul TV omonim din anii 1980, actorul a jucat pentru prima dată rolul Robert McCall în 2014. Brutal și exploziv, „Equalizer” a primit recenzii mixte, dar a reușit încasări de peste 192 de milioane de dolari la nivel mondial.

Al doilea film a fost lansat în 2018, dar, ulterior, nu s-a mai vorbit nimic despre o posibilă parte a treia, până de curând.

Actorul premiat cu Oscar a vorbit într-un interviu pentru Collider despre cel mai nou film al său, „The tragedy of Macbeth”, o adaptare după capodopera lui William Shakespeare regizată de Joel Coen. În timpul interviului, Washington a fost întrebat despre planurile sale pentru acest an. „Au scris al treilea ‘Equalizer’, așa că am programat să fac asta. Așa că trebuie să mă pun în formă și să încep să bat oamenii din nou. Pot să bat oamenii din nou. ‘Tragedia lui Macbeth’ și apoi să merg și să bat niște oameni. Nu se poate mai bine, nu?”, a spus el.

Vezi mai jos trailerul filmului „The Tragedy of Macbeth”:

Antoine Fuqua, regizorul primelor două filme „Equalizer”, a mai colaborat cu Denzel Washington pentru „Training Day” și este de așteptat să revină pentru a treia parte a francizeo, după ce a terminat „Emancipation”, cu Will Smith.

CITEȘTE ȘI: Premiile Sindicatului Actorilor americani: House of Gucci, „Ted Lasso”, „Succesion” conduc nominalizările

Foto: Profimedia Images