Denzel Washington preia coroana în trailerul filmului „The Tragedy of Macbeth”

De: Ana Obretin / 22.09.2021, 11:22
Denzel Washington preia coroana în trailerul filmului

Primul trailer al filmului „The Tragedy of Macbeth”, regizat de Joel Coen, și cu Denzel Washington în rolul principal, a fost lansat.

Noul film o mai are în rolul principal pe Frances McDormand, în rolul Lady Macbeth, într-o reimaginare a clasicei opere a lui William Shakespeare, și este primul pe care Joel Coen îl realizează fără fratele și colaboratorul său frecvent Ethan Coen. Distribuția îi mai include pe Bertie Carvel, Alex Hassell, Corey Hawkins, Kathryn Hunter, Harry Melling și Brendan Gleeson.

„The Tragedy of Macbeth”, cu Denzel Washington, va avea premiera europeană la Festivalul de Film de la Londra din acest an, pe 17 octombrie, potrivit NME.

„Shakespeare aparține lumii, dar vine din Marea Britanie. După ce am împrumutat patrimoniul tău cultural și am avut mare noroc să lucrez cu câțiva dintre cei mai geniali actori ai tăi, sunt onorat să aduc acest film la Festivalul de la Londra, pentru premiera sa europeană”, a declarat regizorul Joel Coen, într-un comunicat. 

Joel Coen și fratele său, Ethan, recompensați cu patru premii Oscar, sunt celebri pentru filmele lor în care amestecă stiluri și genuri, pe care le parodiază frecvent. Printre filmele lor se numără „Raising Arizona” (1987), „Fargo” (1996), „The Big Lebowski” (1998), „O Brother, Where Art Thou?” (2000), „No Country for Old Men” (2007), „Burn After Reading” (2008), „True Grit” (2010), „Inside Llewyn Davis” (2013).

CITEȘTE ȘI: Topul celor mai iubite staruri de cinema din America

12 vedete despre care nu ai crede că au aceeaşi vârstă

Foto: Profimedia Images