Daniel Kaluuya nu își va relua rolul în „Black Panther 2”

De: Nicoleta Lepădatu / 14.07.2022, 10:06
Daniel Kaluuya nu își va relua rolul în „Black Panther 2”

Daniel Kaluuya nu se va întoarce pentru a juca în continuarea „Black Panther”, conform The Hollywood Reporter.

Kaluuya, care va fi văzut în curând în thrillerul lui Jordan Peele „Nope”, l-a interpretat pe W’Kabi, cel mai bun prieten al lui T’Challa/Black Panther și soțul lui Okoye, interpretat de Danai Gurira, care este de așteptat să se întoarcă pentru continuarea „Wakanda Forever”.

Daniel Kaluuya a spus pentru Rotten Tomatoes că a trebuit să se retragă din cauza conflictelor de programare cu filmul lui Peele, care urmează să fie lansat în cinematografe luna aceasta.

Filmarea „Black Panther 2” a fost afectată de o serie de probleme de-a lungul timpului, începând cu starul Chadwick Boseman, care a murit de cancer de colon în august 2020, Marvel și realizatorii filmului trebuind să reconceapă tot proiectul. Producția a fost amânată și mai mult de pandemia COVID-19, inclusiv din cauza mai multor vedete testate pozitiv pentru COVID pe platoul de filmare. În august 2021, vedeta Letitia Wright a suferit o accidentare în timp ce filma o secvență care implică o instalație de cascadorii la o locație din Boston. Producția s-a oprit apoi la sfârșitul lunii noiembrie, după ce echipa „Wakanda Forever” a filmat cât de mult a putut fără Wright, în timp ce ea continua să se vindece la casa ei din Londra.

Letitia Wright – care a exprimat opinii controversate legate de vaccinul anti-COVID, ridicând îngrijorări cu privire la întoarcerea ei după ce CDC a implementat reguli care cer ca toți călătorii neimigranți și non-cetățeni în SUA să fie complet vaccinați – s-a întors în cele din urmă pe platoul din Atlanta și filmările s-au reluat în ianuarie.

„Wakanda Forever” are premiera stabilită pentru 11 noiembrie 2022.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE: Letitia Wright, spitalizată în urma unui accident în timpul filmărilor la „Black Panther: Wakanda Forever”