Accidentul suferit de Letitia Wright pe platourile „Black Panther: Wakanda Forever” duce la întreruperea filmărilor

De: Ana Obretin / 06.11.2021, 12:49
Accidentul suferit de Letitia Wright pe platourile

Actrița Letitia Wright a fost rănită foarte grav pe platourile de filmare pentru pelicula Marvel „Black Panther: Wakanda Forever”.

Acesta este motivul pentru care s-a luat decizia ca filmările să fie întrerupte temporar, spun surse apropiate producției, pentru The Hollywood Reporter. Wright a fost rănită la sfârșitul lunii august, în timp ce filma o secvență care implica o cascadorie. La acea vreme, reprezentanții Marvel Studios spuneau că incidentul nu va afecta programul filmărilor.

CITEȘTE ȘI: Ryan Coogler va produce serialul „Wakanda”, în cadrul unui parteneriat exclusiv cu Disney

Primele imagini din „Eternals” și titlul continuării „Black Panther”, dezvăluite de Marvel

De la “Black Panther” la “The Mandalorian”: filme de top care s-au transformat în show-uri TV

După accidentare, Letitia Wright a plecat la Londra, unde vedeta se află în prezent, în timp au fost realizate filmările în care nu apărea personajului ei, Shuri, sora lui Black Panther T’Challa. Shuri a devenit un personaj popular în rândul fanilor superproducției lansate în 2018, care a avut încasări de 1,3 miliarde de dolari și a câștigat trei premii Oscar. După ce starul Chadwick Boseman a murit din cauza unui cancer, în august 2020, personajul a devenit principal al continuării. 

Filmările pentru „Wakanda Forever”, regizat de Ryan Coogler, au avut loc mai ales în Atlanta în ultimele două luni. Surse spun că producția va lua o pauză, pentru reconfigurarea filmărilor, care ar putea fi reluate la începutul anului 2022.

Marvel a amânat deja lansarea „Wakanda Forever” în octombrie, mutând premiera de pe 8 iulie 2022 pe 11 noiembrie 2022. În acest moment, spun sursele, data de lansare anunțată recent a fost menținută.

CITEȘTE ȘI: Michaela Coel va juca în sequelul „Black Panther: Wakanda Forever”

Foto: Profimedia Images