Michaela Coel va juca în sequelul „Black Panther: Wakanda Forever”

De: Nicoleta Lepădatu / 22.07.2021, 11:01
Michaela Coel va juca în sequelul „Black Panther: Wakanda Forever”

Michaela Coel s-a alăturat distribuției peliculei „Black Panther: Wakanda Forever”, o continuare a filmului Marvel „Black Panther”, care a avut un succes extrem de mare.

Deși detaliile legate de personaj nu sunt făcute publice, mai multe surse spun că Michaela Coel s-a alăturat regizorului Ryan Coogler la studiourile Pinewood din Atlanta, unde producția a început luna trecută. Studiourile Marvel au refuzat să facă orice comentariu oficial pe această temă.

Michaela Coel a apărut pe radarul Hollywood-ului în 2020, odată cu serialul HBO Max aclamat de critici, „I May Destroy You”, pentru care a primit patru nominalizări la Emmy. Pe lângă scenariu, regie și producție, Coel a jucat rolul unei scriitoare populare care încearcă să proceseze trauma unui viol, în Londra zilelor noatre.

Printre rolurile lui Coel se numără cele din serialele Netflix „Black Mirror” și „Chewing Gum” și lungmetrajele „Been So Long” și „Star Wars: The Last Jedi”.

Primul „Black Panther” a avut încasări de peste 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial.

„Este clar foarte trist fără Chad”, a declarat șeful studiourilor Marvel, Kevin Feige, pentru publicația Variety la sfârșitul lunii iunie, referindu-se la actorul Chadwick Boseman, care a murit în august 2020 după lupta cu cancerul de colon. „Dar toată lumea este, de asemenea, foarte încântată să readucă lumea Wakanda înapoi publicului și înapoi fanilor. O vom face într-un mod care l-ar face mândru pe Chad „.

În timp ce distribuția suplimentară nu a fost confirmată, Danai Gurira, Letitia Wright, Daniel Kaluuya, Winston Duke, Lupita Nyong’o, Florence Kasumba și Angela Bassett își vor relua probabil rolurile din filmul original.

„Black Panther: Wakanda Forever” va fi lansat pe 8 iulie 2022.

CITEȘTE ȘI: Chadwick Boseman și „clubul” ultraselect al actorilor nominalizați la Oscar postum