Letitia Wright, spitalizată în urma unui accident în timpul filmărilor la „Black Panther: Wakanda Forever”

De: Nicoleta Lepădatu / 26.08.2021, 11:51
Letitia Wright, spitalizată în urma unui accident în timpul filmărilor la „Black Panther: Wakanda Forever”

Letitia Wright a fost internată în spital cu răni ușoare după un accident suferit în urma unei cascadorii pe platourile de filmare de la „Black Panther: Wakanda Forever”.

„Letitia Wright a suferit răni ușoare astăzi în timp ce filma o cascadorie pentru‘ Black Panther: Wakanda Forever’. În prezent primește îngrijire într-un spital local și se așteaptă să fie externată în curând”, a declarat un purtător de cuvânt al Marvel într-o declarație pentru publicația Variety.

Accidentul a avut loc în timpul nopţii, în Boston, şi nu afectează deocamdată calendarul de filmări al lungmetrajului.

Letitia Wright joacă rolul Shuri în primul film „Black Panther”, sora mai tânără a lui T’Challa, interpretat de regretatul Chadwick Boseman.

Producţia pentru „Black Panther: Wakanda Forever”, regizat de Ryan Coogler, a început în iunie 2021.

Detalii despre intrigă şi distribuţie nu au fost divulgate, dar este aşteptat ca în film să joace şi Danai Gurira, Daniel Kaluuya, Winston Duke, Lupita Nyong’o, Florence Kasumba şi Angela Bassett.

Michaela Coel este cel mai recent nume din distribuția peliculei „Black Panther: Wakanda Forever”. Deși detaliile legate de personaj nu sunt făcute publice, mai multe surse spun că Michaela Coel s-a alăturat regizorului Ryan Coogler la studiourile Pinewood din Atlanta, unde producția a început luna trecută. Studiourile Marvel au refuzat să facă orice comentariu oficial pe această temă.

Primul Black Panther” a avut încasări de peste 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial.

„Black Panther: Wakanda Forever” este programat să fie lansat pe 8 iulie 2022.
Foto: Profimedia Images