De Paști, o ediție de suflet „România, te iubesc!”, la Pro TV

De: Alex Manole / 30.04.2021, 11:37
De Paști, o ediție de suflet „România, te iubesc!”, la Pro TV

O ediție specială a emisiunii „România, te iubesc!”, realizată de Alex Dima alături de părintele Constantin Necula, va fi difuzată în prima zi de Paști, de la ora 18.00, la Pro TV.

Alex Dima a stat pentru câteva zile alături de părintele Constantin Necula și a observat felul în care interacționează cu oamenii. Sunt ani buni de când preotul umblă prin lume și vorbește despre Dumnezeu. S-au adunat peste 500 de conferințe pe care le-a ținut până acum, în diferite colțuri ale lumii, acolo unde a fost chemat și oamenii au avut nevoie de el, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

„Paștele este sărbătoarea bucuriei și speranței! Trăim vremuri în care, mai mult ca oricând, avem nevoie unii de alții. In duminica Învierii, vă prezentăm o ediției de suflet „România, te iubesc!”. Stăm de vorbă cu părintele Constantin Necula, il urmărim în conferințele pe care le susține prin țară. A parcurs până acum mai bine de un milion de kilometri și a susținut peste 500 de conferințe. Are darul de a traduce Scripturile și dogma pe ințelesul oamenilor. Discutăm despre căile prin care ne putem întâlni cu noi și cu Dumnezeu, despre moarte și Înviere, despre aproapele nostru. Cum putem fi mai buni, mai împăcați, dar și cum să ne rugăm”, a spus Alex Dima.

CITEȘTE ȘI: Sărbătoare, cu ediţii speciale, surprize și voie bună, de Paști, la Antena Stars

Documentare tematice, concerte și ediții speciale, de Paști, la TVR 2

Echipa „Super Neatza cu Răzvan şi Dani” a pregătit trei ediţii speciale de Paşti

Foto: Pro TV