Echipa „Super Neatza cu Răzvan şi Dani” a pregătit trei ediţii speciale de Paşti

De: Ana Obretin / 28.04.2021, 17:12
Echipa

De Paști, echipa „Super Neatza cu Răzvan şi Dani” a pregătit o serie de ediţii speciale. Încă din Vinerea Mare, o zi cu o semnificaţie aparte pentru creştini, de la 08:00, matinalii îşi invită telespectatorii să urmărească o discuţie despre tradiţii şi obiceiuri pe care le urmează românii la această sărbătoare, cu invitaţi speciali precum preotul Gabriel Cazacu, de la Mănăstirea Caşin şi teologul Ionuţ Bârsan. Cum se pregătesc românii de sărbătoare, ce destinaţii au ales pentru minivacanţa de Paşte, dar şi ce amintiri au Luminiţa Anghel, Marcel Pavel şi Paula Seling despre momentele petrecute alături de cei dragi, telespectatorii vor putea urmări vineri, 30 aprilie, de la 08:00, la Antena 1.

În prima zi de Paşti, de la ora 10:00, cei mai simpatici matinali îi invită pe telespectatori să petreacă Sfânta zi împreună, în familia Super Neatza. Gaşca de weekend are invitaţi speciali şi materiale despre cum celebrează românii anul acesta cea mai importantă sărbătoare creştină. Amna va petrece Paştele alături de familia Super Neatza şi va veni cu un cadou special pentru telespectatori. Ruxandra Luca este invitată la masa de Paşte, iar experta în parenting vine însoţită de băieţii ei. Marian Duţă şi Cătălin Oprişan petrec sărbătoarea lângă grătarul cu mici. Cine se pricepe mai bine să-i pregătească, dar şi cine îi face să dispară, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 10:00, la Antena 1, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

A doua zi de Paşti, de la ora 08:00, campionii dimineţilor perfecte dau startul distracţiei într-o ediţie specială a emisiunii. Răzvan, Oprişan şi Nicolai Tand au musafiri în ograda lor de la ţară. Costumaţi în straie populare, aceştia îşi aşteaptă oaspeţii de la oraş, pe Dani, Ramona, Bianca şi Ristei. Nu lipsesc nici invitaţii speciali: Elena Gheorghe va petrece această zi specială alături de echipa Super Neatza, în vreme ce Robert Tudor va aduce magia sărbătorilor pe platoul emisiunii. Simpaticul reporter Marian Duţă le-a pregătit şi el telespectatorilor ponturi despre cum se poate sărbători Paştele la pescuit, dar şi reţete festive delicioase pe bază de peşte, într-o transmisiune specială de la o păstrăvărie de pe Valea Doftanei.

CITEȘTE ȘI: Antena 1 difuzează miniseria „Iisus din Nazareth”, produsă de Franco Zeffirelli

În noaptea de Înviere, la Antena 1, reprezentanții bisericilor ortodoxă şi catolică vin la „Legendele”, cu Dan Negru  

Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă „Stand-up Revolution”, la Antena 1

Foto: Antena 1