În noaptea de Înviere, la Antena 1, reprezentanții bisericilor ortodoxă şi catolică vin la „Legendele”, cu Dan Negru  

De: Ana Obretin / 27.04.2021, 11:50
În noaptea de Înviere, la Antena 1, reprezentanții bisericilor ortodoxă şi catolică vin la

Cea mai nouă ediţie a proiectului special „Legendele, cu Dan Negru”, difuzată integral, de la 00.30, după slujba de Înviere la Antena 1, marchează o premieră în televiziune. În noul episod, Dan Negru aşează pentru prima oară la aceeaşi masă, principalii comunicatori ai celor două mari instituţii religioase din România, reprezentatul Bisericii Ortodoxe, părintele Constantin Necula, şi cel al Bisericii Catolice, preotul Francisc Doboş.

„E prima dată când doi mari comunicatori ai celor două mari biserici-ortodoxă și catolică-vin împreună la televizor. Dincolo de explicațiile despre asemănările și deosebirile dintre cele două biserici şi povestea celor mai importante 10 icoane creştine, întâlnirea lor se va vedea la televizor imediat după transmisia în direct a slujbei de Înviere. Să fie asta Învierea cu speranță pentru cele două biserici!”, a declarat Dan Negru, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

”Legendele, cu Dan Negru” reprezintă o serie de interviuri cu personalități autohtone care spun poveștile din spatele a 10 fotografii pe care le fac publice pentru prima oară. Edițiile vor fi disponibile integral în fiecare luni pe AntenaPLAY.ro, https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

CITEȘTE ȘI: Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă „Stand-up Revolution”, la Antena 1

Antena 1 difuzează miniseria „Iisus din Nazareth”, produsă de Franco Zeffirelli 

Din culisele „iUmor”, cu Vlad Drăgulin, în fiecare săptămână, la Antena 1

Imagini din culisele serialului „Adela” de la Antena 1, în online și pe Happy Channel

Foto: Antena 1