Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă „Stand-up Revolution”, la Antena 1

De: Ana Obretin / 16.04.2021, 14:53
Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă

Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă „Stand-up Revolution”, prima emisiune televizată de stand-up comedy în care patru nume cu greutate plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din domeniu și care va debuta în curând la Antena 1.

Prezentatorii vor avea sarcina grea de a sprijini și de a susține atât concurenți care nu au mai urcat vreodată pe o scenă de stand-up, cât și nume cunoscute, care își fac curaj în speranța că vor avea ocazia de a intra în echipa unuia dintre cei patru jurați și chiar de a apărea într-un spectacol alături de aceștia, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

„‘Stand-Up Revolution’ este o emisiune foarte tare, prima din România care se adresează strict fenomenului stand-up, vin numai oameni care își doresc cu adevărat să facă asta. Avem parte de un juriu excelent, Teo, Costel, Dan Badea și Vio, practic panteonul stand-upper-ilor din România! Cine crede că se pricepe la stand-up sigur trebuie să treacă pe aici!”, a spus Șerban Copoț.

Sarcina celor doi prezentatori nu este una ușoară, mai ales când concurenții  trebuie să urce pe scenă în fața unor nume de referință în stand-up-ul din România. ”Noi încercăm să îi încurajăm, au mari emoții, mai ales că sunt mulți care fac pentru prima dată asta pe o scenă, așa că suntem alături de ei”, a mărturisit Ilona Brezoianu.

Prezenți pe scenele de stand-up încă de la apariția fenomenului în țara noastră, Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor acum să îi sprijine pe cei aflați la început de drum. Concurenții care vor reuși să îi convingă pe cei patru au toate șansele să urce apoi pe aceeași scenă cu ei. Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor căuta de-a lungul audițiilor concurenți mai mult sau mai puțin experimentați, dar sunt mai ales interesați și de capacitatea acestora de a evolua în arti;ti de comedie recunoscuți pe scenele de stand-up. Teo, Vio și Costel s-au cunoscut după ce au început să facă stand-up, încă din 2004, iar de atunci au devenit un reper pentru domeniu.

CITEȘTE ȘI: Antena 1 difuzează miniseria „Iisus din Nazareth”, produsă de Franco Zeffirelli

Reality show-ul „Mireasa” revine cu al treilea sezon, pe 6 martie, la Antena 1

Foto: Antena 1