Reality show-ul „Mireasa” revine cu al treilea sezon, pe 6 martie, la Antena 1

De: Ana Obretin / 04.03.2021, 17:39
Reality show-ul

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine cu al treilea sezon la Antena 1, pe 6 martie, de la 13.45. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche. Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, „Mireasa” va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări.

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii. Vă invit să îi cunoaşteţi în gala de sâmbăta aceasta, de la ora 13:45, de la Antena 1 şi să ne spuneţi părerile cu privire la ei şi la deciziile pe care le vor lua, pe conturile de social media ale emisiunii!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

În cel de-al treilea sezon al reality show-ului matrimonial de la Antena 1, 8 fete şi 6 băieţi, însoţiţi de cele mai apropiate persoane din vieţile lor, vor porni într-o aventură de zile mari. Tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu – 40.000 de euro-  s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţãrii. Cum vor evolua relaţiile dintre ei, telespectatorii vor putea urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, dar şi sâmbăta, în gala săptămânală „Mireasa”, de la ora 13.45.

CITEȘTE ȘI: Cel de-al șaselea sezon al „Burlacul” are premiera pe 5 martie, la Antena 1 

Din culisele „iUmor”, cu Vlad Drăgulin, în fiecare săptămână, la Antena 1 

Foto: Antena 1