Demi Lovato, despre viol, supradoză și traume în noul său documentar YouTube

De: Loredana Toma / 17.03.2021, 12:50
Demi Lovato, despre viol, supradoză și traume în noul său documentar YouTube

Artista pop americană Demi Lovato s-a destăinuit, în noul său documentar, cu privire la traumele suferite în trecut, mărturisind că a fost violată pe când avea 15 ani, de o persoană pe care o cunoștea și care a rămas nepedepsită. Totodată, Lovato vorbește în documentar despre lupta ei cu dependența de droguri și despre momentul din 2018 când o supradoză a dus-o aproape la moarte.

Demi Lovato: Dancing With the Devil” este noul documentar al vedetei, care este alcătuit din patru părți și va avea lansare pe 23 martie pe canalul YouTube.

Demi Lovato, despre dependență de droguri, agresiuni sexuale și autoînvinuiri

Artista povestește despre trauma violului din adolescență, un moment despre care nu a vorbit niciodată public. “Mi-am pierdut virginitatea în timpul unui viol, în adolescență. Am sunat persoana respectivă, la o lună după cele întâmplate, încercând să reglez cumva lucrurile, dar tot ce s-a întâmplat a fost să mă simt mult mai rău”, a mărturisit Lovato, explicând, totodată, că nu a vorbit până acum despre acest lucru pentru că a avut nevoie de ani ca să înțeleagă și să depășească momentul, potrivit Variety.

“M-am învinuit mulți ani de aceea, mi-a fost foarte greu să accept că ceea ce s-a întâmplat a fost, de fapt, un viol. Ieșeam împreună cu persoana respectivă, dar eu i-am spus că nu vreau să mergem mai departe, sexual vorbind, pentru că sunt virgină și nu vreau să-mi pierd virginitatea așa, pur și simplu. Dar nu i-a păsat deloc și a mers până la capăt. Am ținut acest secret pentru că mi-am spus că a fost vina mea, pentru că, în cele din urmă, eu am fost cea care a mers cu el în cameră și, în plus, am mai ieșit cu el după”, a spus fosta vedetă Disney.

La vremea respectivă, Lovato făcea parte din „gașca” starurilor Disney care se angajaseră să nu facă sex înainte de căsătorie și purtau toți „inelele purității”. Însă această traumă, spune ea, i-a adus chiar și tulburări de alimentație, inclusiv bulimie.

“Pentru mine, pierderea virginității nu a fost ceva romantic, dimpotrivă, a dus la o mulțime de traume psihice și fizice, inclusiv bulimie. Mi-am luat timpul necesar pentru a depăși momentul, însă acum consider că oricine are o astfel de experiență nu trebui să o țină ascunsă”, a mai spus ea.

“Am fost drogată, violată și lăsată dezbracată să mor”

Cât despre noaptea în care a luat o supradoză de droguri, a mărturisit că și atunci a fost hărțuită sexual chiar de cel care i-a vândut drogurile. “Nu a fost doar o simplă supradoză. Când am fost găsită, eram dezbrăcată. Practic, am fost lăsată să mor, după ce au profitat de mine”, a spus Lovato.

Totodată, artista mărturisește în documentar că mai este sub influența pastilelor, sub supraveghere medicală, și, după ruperea logodnei cu Max Ehrich, în septembrie anul trecut, nu se grăbește să se căsătorească prea curând cu vreun bărbat. Mai mult, foarte recent, artista a declarat că a ieșit la o întâlnire cu o femeie și totul a decurs “foarte natural”.

Pe plan profesional, Lovato a anunțat lansarea, pe 2 aprilie, a noului său album, “Dancing With the Devil… The Art of Starting Over”, care descrie viața din ultimii câțiva ani ai artistei. Cel mai recent album lansat a fost în 2017.

CITEȘTE ȘI: Demi Lovato, internată într-o clinică de dezintoxicare, după o supradoză de droguri 

Demi Lovato va juca într-un serial de comedie, „Hungry”, produs de NBC 

Foto: Profimedia Images