Desfigurată de o operație estetică, Linda Evangelista revine pe podiumul de modă

De: Ana Obretin / 19.07.2022, 09:46
Desfigurată de o operație estetică, Linda Evangelista revine pe podiumul de modă

Supermodelul Linda Evangelista se întoarce pe podiumul de modă, după o lungă pauză. Evangelista, în vârstă de 57 de ani, a publicat pe contul său de Instagram un mesaj în care scrie că va participa la „o prezentare de modă specială”, pentru brandul Fendi, în septembrie 2022.

Show-ul va marca cea de-a 25-a aniversare a celebrei poșete tip baghetă Fendi. Linda Evangelista a publicat și o fotografie inclusă în campania de promovare care va însoți show-ul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Linda Evangelista (@lindaevangelista)

În timp ce supermodelul nu a scris multe lucruri despre ce a simțit în tot acest proces de revenire pe podium, fanii și colegii de breaslă i-au transmis numeroase mesaje de bucurie și sprijin.

Aceasta este prima incursiune a Lindei Evangelista în modelling, de când a dezvăluit că o procedură cosmetică a lăsat-o „brutal de desfigurată”. În 2021, ea a scris pe Instagram că o procedură de tip coolsculpting i-a determinat o creștere a nivelului de celule adipoase în organism, în loc să îl scadă. În urma procedurii cosmetice, a rămas „permanent deformată” și „de nerecunoscut”, deși între timp a recurs la două intervenții chirurgicale de corecție. Evangelista a mai spus că a dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală, respectiv „o creștere neașteptată a numărului de celule adipoase”, care „i-a distrus mijlocul de existență” și „a scufundat-o într-un ciclu de depresie profundă, tristețe profundă și i-a crescut disprețul de sine”.

Linda Evangelista, proces de 50 de milioane de dolari

Anul trecut, Linda Evangelista a intentat un proces de 50 de milioane de dolari Zeltiq Aesthetics, compania la care a efectuat procedura cosmetică, invocând vătămări grave și permanente. 

În februarie, Zeltiq Aesthetics a refuzat să comenteze pentru Today procesul intentat de Evangelista, invocând litigii în desfășurare. Reprezentanții companiei au declarat însă că procedura CoolSculpting „a fost bine studiată, în peste 100 de cercetări și peste 11 milioane de tratamente efectuate în întreaga lume”.

Într-un interviu pentru People la acea vreme, Evangelista a spus că „frica și rușinea” au făcut-o să se izoleze timp de aproape cinci ani. „Mi-a plăcut să fiu pe podiumul de modă. Acum îmi este frică să dau peste cineva pe care îl cunosc”, a spus ea pentru People. „Nu mai pot trăi așa, ascunsă și cu rușine. Pur și simplu nu mai puteam trăi în această durere. Sunt dispusă să vorbesc în sfârșit”, a mai spus modelul. 

CITEȘTE ȘI: Linda Evangelista, proces de 50 de milioane de dolari intentat celor care au desfigurat-o

Linda Evangelista, supermodel al anilor ’90, de nerecunoscut la 50 de ani!

Foto: Profimedia Images