Destin Daniel Cretton („Shang-Chi: The Legend of the Ten Rings”) va regiza „Avengers: The Kang Dynasty”

De: Nicoleta Lepădatu / 27.07.2022, 10:47
Destin Daniel Cretton („Shang-Chi: The Legend of the Ten Rings”) va regiza „Avengers: The Kang Dynasty”

Dinastia Kang și-a găsit liderul. Regizorul „Shang-Chi: The Legend of the Ten Rings” Destin Daniel Cretton își va continua mandatul în Universul cinematografic Marvel ca regizor al filmului „Avengers: The Kang Dynasty”, a confirmat un reprezentant al Studiourilor Marvel.

Șeful Studiourilor Marvel, Kevin Feige, a anunțat „Avengers: The Kang Dynasty” în timpul prezentării ample a companiei la San Diego Comic-Con de sâmbătă, ca parte din Saga Multivers – similar cu modul în care „Avengers: Infinity War” din 2018” și „Avengers: Endgame” din 2019 au încheiat Saga Infinity.

Spre deosebire de acele lungmetraje – care au fost filmate și regizate în paralel de către veteranii MCU Anthony și Joe Russo – Cretton va regiza doar „Dinastia Kang”, care este programat să aibă lansarea pe 2 mai 2025. Următorul, „ Avengers: Secret Wars”, urmează să fie lansat doar șase luni mai târziu, pe 7 noiembrie 2025. Niciun regizor nu a fost anunțat pentru acel film.

Deși nu au existat nici un scenarist sau anunțuri de casting pentru „Dinastia Kang”, se pare că Jonathan Majors va juca un rol central în film.

Destin Daniel Cretton este deja profund implicat în MCU, după ce a semnat un acord general cu Marvel Studios și Onyx Collective la sfârșitul anului 2021. Ca parte a acestei înțelegeri, el lucrează și la o continuare a „Shang-Chi” și dezvoltă un „Wonder Man”, pentru Disney+, cu Andrew Guest („Brooklyn Nine-Nine”) ca scenarist principal.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, lider în box office-ul nord-american

Disney a anunțat două noi filme Marvel „Avengers”; când vor ajunge în cinematografe