Disney a anunțat două noi filme Marvel „Avengers”; când vor ajunge în cinematografe

De: Ana Obretin / 24.07.2022, 10:55
Disney a anunțat două noi filme Marvel

Gigantul de divertisment Disney a anunțat două noi filme Marvel „Avengers”. „Avengers: The Kang Dynasty” și „Avengers: Secret Wars” vor ajunge în cinematografe în 2025 și vor încheia saga multivers în desfășurare a unei duzini de filme și seriale TV interconectate.

Disney a făcut dezvăluirea la evenimentul Comic-Con de la San Diego, sâmbătă. Filmele Marvel au dominat box office-ul la nivel mondial în ultimii ani, De altfel, „Avengers: Endgame” (2019) a devenit, pentru scurt timp, filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu peste 2,79 de miliarde de dolari. În prezent, ocupă locul al doilea, după „Avatar”, de James Cameron, cu 2,847 de miliarde de dolari.

CITEȘTE ȘI: Chris Evans, în cele mai bune 5 roluri, care nu sunt asociate francizei Marvel (VIDEO)

Top 10 cele mai bune filme adaptate după jocuri video

„Mă întreb dacă nu v-ar deranja să anticipăm puțin”, a întrebat președintele studioului Marvel, Kevin Feige, la adunarea dedicată supereroilor de la San Diego, aproape de sfârșitul unei prezentări. „‘Avengers: The Kang Dynasty’ și ‘Avengers: Secret Wars’ vor ajunge în cinematografe în 2025”, a anunțat el apoi.

Filmele din Universul Marvel au generat încasări de peste 25 de miliarde de dolari la nivel global

Noile filme se vor baza pe moștenirea „Avengers: Endgame”, care a creat un hype media fără precedent prin reunirea poveștilor prezentate în toate filmele Marvel lansate anterior. Cele două noi titluri „Avengers” vor încheia viitoarea „saga” formată din mai mult de o duzină de filme și seriale TV interconectate în Universul cinematografic Marvel, a explicat Feige, potrivit Reuters.

Recenta franciză Marvel a explorat conceptul de „multiverse” popularizat de benzile desenate cu supereroi, în care universuri infinite – și versiuni infinite ale fiecărui erou și răufăcător – coexistă.

CITEȘTE ȘI: Marvel se luptă în instanță să păstreze drepturile asupra unor personaje ca Iron Man și Spider-Man

Foto: Profimedia Images