Detaliul dintr-o fotografie din casa Prințului Charles a creat controverse: „Rușine”

De: Alex Manole / 26.08.2021, 15:31

Prințul Charles, moștenitorul tronului britanic, a publicat pe o rețea de socializare o imagine cu o cameră din locuința lui, Clarence House.

Fotografia pare să fie una obișnuită pentru un membru al casei regale: în ea apar multe obiecte de lux, opere de artă și un decor văzut de mulți oameni doar în filme.

„Garden Room a fost creată de Regina Elisabeta a II-a Regina Mamă din două camere și oferă o priveliște frumoasă spre grădină”, este mesajul publicat pe Twitter, alături de imagine. Totuși, un detaliu a generat controverse.

Pe masa din încăpere sunt mai multe obiecte, printre care două fotografii cu fii lui Charles, Prințul William în adolescență și Prințul Harry în uniformă militară. Se pare că cei doi frați nu sunt în relații bune, după ce Harry a plecat în America, renunțând la îndatoririle regale. Mulți oameni susțin decizia acestuia. „Nu posta o fotografie cu Harry dacă nu poți pune stiloul pe hârtie sau deschide gura pentru a-l apăra”, i-a scris cineva lui Charles.

„Lasă-l pe Harry în pace. Nu i-ai susținut pe el și pe Archie. Ce rușine”, a scris o altă persoană.

În timpul unui interviu acordat lui Oprah Winfrey în luna martie, Harry a declarat că tatăl lui nu l-a mai susținut financiar și a refuzat să îi mai răspundă la telefon după ce el și soția lui, Meghan Markle, au părăsit familia regală.

Sursa: Yahoo! Lifestyle