Harry, ridiculizat la televizor: un serial parodie, „The Prince”, care va face furori la HBO Max

De: Ana Obretin / 30.07.2021, 16:47
Harry, ridiculizat la televizor: un serial parodie,

Serialul animat „Prințul/ The Prince”, difuzat în SUA începând de joi, pe platforma HBO Max, parodiază noul stil de viață al prințului Harry, mutat de la Londra în California. Noua producție este o satiră care cel mai probabil va face furori.

Creat de producătorul american Gary Janetti, cunoscut pentru sitcom-ul „Will & Grace”, serialul parodiază familia regală britanică, iar autorul însuși și-a împrumutat vocea ducelui de Sussex.

Serialul are 12 episoade, iar trailerul poate fi urmărit mai jos.

În primele imagini dezvăluite, stilul de viață al prințului Harry este ridiculizat. „Este poate cel mai mic palat în care am fost vreodată”, îi spune acesta soției sale, Meghan Markle, pentru care a părăsit Londra, pentru a se stabili în California. Iar ducesa de Sussex răspunde: „Ei bine, acesta este un apartament”. Iar prințul îi răspunde: „Da, un palat, știu asta. O mulțime de palate mici în interiorul unui palat mare”.

Totuși, în această serie satirică, nici regina Elizabeth a II-a, prințul William, Kate Middleton și prințul George nu sunt cruțați. „Scuzați-mă, aveți ceai care nu are gust de urină?”, îi spune majordomului prințul George, care și-a sărbătorit a opta aniversare pe 22 iulie.

„The Prince” a fost amânat după moartea prințului Philip

Această serie a fost lansată într-un context particular, deoarece prințul Harry a limitat legăturile cu familia regală. Relațiile au fost și mai mult afectate după un exploziv interviu acordat vedetei TV Oprah Winfrey, pe 7 martie.

Programată inițial pentru primăvară, seria a fost amânată după moartea prințului Philip, pe 9 aprilie. „Am fost întristați să aflăm despre moartea prințului Philip și vom amâna planurile pentru debutul serialului”, a declarat la momentul respectiv, pentru The Hollywood Reporter, un reprezentant al HBO Max. 

CITEȘTE ȘI: BC, record de reclamații după ce a modificat programul în urma decesului prințului Philip

O nouă dramă a adolescenților americani, remake-ul “Gossip Girl”, din iulie, la HBO Max

Lansarea pe HBO Max a filmului “Dune” ar putea fi amânată în favoarea premierei în cinematografe

HBO Max explorează un aspect inedit din universul porno cu comedia “Minx”

Foto: Profimedia Images