O nouă dramă a adolescenților americani, remake-ul “Gossip Girl”, din iulie, la HBO Max

De: Loredana Toma / 30.04.2021, 17:25
O nouă dramă a adolescenților americani, remake-ul “Gossip Girl”, din iulie, la HBO Max

Remake-ul serialului pentru adolescenți “Gossip Girl” va fi difuzat, din această vară, pe platforma HBO Max. Primul sezon, care va avea zece episoade, va debuta în luna iulie, potrivit anunțului de pe contul de Twitter al producției, și “va veni cu povești și drame proaspete ale adolescenților din luxosul Manhattan, precum și cu relatări despre cât de mult s-au schimbat  rețelele de socializare și orașul New York din 2007, de când s-a lansat show-ul, și până în ziua de astăzi”.

Lista actualizată a distribuției îi include pe actorii Emily Alyn Lind (“Revenge”), Thomas Doherty (“Legacies”), Tavi Gevinson (“Scream Queens”), Adam Chanler-Berat (“It Could Be Worse”), Zion Moreno (“Claws”), Whitney Peak (“Chilling Adventures of Sabrina”), Eli Brown (“Pretty Little Liars: The Perfectionists”), Johnathan Fernandez (“Lethal Weapon”) si Jason Gotay. Deși au apărut actori noi, odată cu repornirea show-ului, cel puțin una-două fețe cunoscute își vor face apariția, începând cu Kristen Bell, care va fi, în continuare, vocea show-ului.

“Subiectul este concentrat pe schimbările rapide ale vieților oamenilor din ziua de astăzi”

Într-un interviu acordat în 2019 site-ului specializat Vulture, producătorul Joshua Safran a declarat că noul proiect “se va concentra pe mai multe aspecte ale vieții și ale lumii în care trăim azi, se va pune accent pe modul cum ajung oamenii, în prezent, să fie bogați, de unde provin anumite privilegii și în ce fel sunt manipulate toate aceste aspecte ale vieții”.

Josh Schwartz și Stephanie Savage, creatorii seriei originale, rămân și ei parte din proiect, ca producători executivi.

“Gossip Girl” este un serial american pentru adolescenți bazat pe cărțile omonime scrise de Cecily von Ziegesar. Serialul a fost produs de Josh Schwartz și Stephanie Savage și a avut premiera pe postul de televiziune CW pe 19 septembrie 2007. Evenimentele dintr-o zonă luxoasă a cartierului Manhattan din orașul New York sunt povestite pe un blog de „Gossip Girl„, care este un personaj neidentificat în serial, vocea fiind a actriței Kristen Bell. Din distribușia serialului a făcut parte și actorul Sebastian Stan.

CITEȘTE ȘI: Gossip Girl, un stil irezistibil! (poze)

Încă un bebeluş la Hollywood! Blake Lively şi Ryan Reynolds vor deveni părinţi

Sebastian Stan dezvăluie condițiile în care ar interpreta rolul lui Luke Skywalker

Foto: Profimedia Images