Dianne Wiest i se alătură Juliei Garner în thrillerul psihologic „Apartment 7A”

De: Nicoleta Lepădatu / 15.03.2022, 19:46
Dianne Wiest i se alătură Juliei Garner în thrillerul psihologic „Apartment 7A”

De două ori câștigătoare a Oscarului, actrița Dianne Wiest i s-a alăturat Julie Garner în „Apartment 7A”, un thriller supranatural marca Paramount.

Proiectul are în spate câțiva specialiști în filme de groază, care știu cum să țină spectatorii cu sufletul la gură. John Krasinski și Allyson Seeger produc prin intermediul Sunday Night. Michael Bay, Andrew Form și Brad Fuller produc prin Platinum Dunes. Echipa este aceeași care a realizat franciza Paramount „A Quiet Place”.

Detaliile intrigii sunt păstrate secrete, dar se pare că rolul pe care îl va avea Dianne Wiest este descris ca fiind instrumental și foarte consistent.

Natalie Erika James, cea care a realizat filmul de groază extrem de apreciat, „Relic”, urmează să regizeze și să scrie scenariul împreună cu Christian White, pe baza unui draft de Skylar James.

Dianne Wiest este actrița veterană care a câștigat Premiile Oscar pentru „Hannah and Her Sisters”, precum și pentru rolul pe care l-a avut în filmul „Bullets Over Broadway” și a fost, de asemenea, nominalizată la Oscar pentru munca ei în „Parenthood”, în regia lui Ron Howard. La care se adaugă, desigur, aparițiile memorabile din „Edward Scissorhands” și „The Lost Boys”.

În prezent actrița joacă alături de Jeremy Renner în „Mayor of Kingstown” al lui Taylor Sherican pentru Paramount+

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Austin Butler, în discuții pentru a se alătura distribuției „Dune: Part 2” în rolul lui Feyd-Rautha

Starul „Pitch Perfect” Skylar Astin se alătură distribuției „Grey’s Anatomy”

Emmy Rossum i se alătură lui Tom Holland în distribuția serialului Apple „The Crowded Room”

 

Tags: