Emmy Rossum i se alătură lui Tom Holland în distribuția serialului Apple „The Crowded Room”

De: Nicoleta Lepădatu / 22.02.2022, 19:32
Emmy Rossum i se alătură lui Tom Holland în distribuția serialului Apple „The Crowded Room”

Emmy Rossum, care a jucat timp de 11 sezoane în popularul serial „Shameless” de la Showtime, i s-a alăturat lui Tom Holland și Amandei Seyfried în „The Crowded Room”, o dramă al cărei scenarist și producător executiv este Akiva Goldsman.

Kornél Mundruczó, cel care a regizat „Pieces of a Woman”, drama uluitoare în care au jucat cuplul Vanessa Kirby-Shia LaBeouf, semnează regia primului sezon de 10 episoade, alăturându-se, de asemenea, și producătorilor executivi.

Serialul este descris de Apple ca o antologie care „va explora poveștile inspiraționale ale celor care s-au luptat și au învățat să își traiască viața cu succes, în ciuda faptului că au fost diagnosticați cu boli mintale”. Primul sezon este conceput ca un thriller, bazat parțial pe propria viață a lui Goldsman și inspirat de biografia premiată „The Minds of Billy Milligan” de Daniel Keyes.

Tom Holland, care este și producător executiv, joacă rolul unui bărbat pe nume Danny Sullivan.

Emmy  Rossum o va juca pe mama lui Sullivan, care caută mereu un bărbat care să-i împlinească visele de salvare.

Amanda Seyfried joacă rolul unui psiholog clinician care se confruntă cu cel mai dificil caz din cariera ei, care încearcă, de asemenea, să-și echilibreze viața de mamă singură.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Amanda Seyfried va juca alături de Tom Holland în serialul „The Crowded Room”