Amanda Seyfried va juca alături de Tom Holland în serialul „The Crowded Room”

De: Nicoleta Lepădatu / 18.02.2022, 06:58
Amanda Seyfried va juca alături de Tom Holland în serialul „The Crowded Room”

Apple TV Plus a anunțat că Amanda Seyfried a fost distribuită alături de Tom Holland în viitorul serial „The Crowded Room”. Ea o va juca pe Rya, un psiholog clinician care se confruntă cu cel mai dificil caz din cariera ei. Rya nu poate să nu își pună pacienții pe primul loc, încercând totodată să mențină echilibrul între job și viața de mamă singură.

„The Crowded Room” îl are ca scenarist pe Akiva Goldsman, care este și producător executiv. Seria va explora poveștile inspiraționale ale oamenilor care s-au luptat și au învățat să ducă o viață normală, chiar dacă au fost diagnosticați cu boli mintale. Sezonul 1 este un thriller de 10 episoade bazat parțial pe propria viață a lui Goldsman și pe biografia lui Daniel Keyes „The Minds of Billy Milligan”.

După cum a fost anunțat anterior, Tom Holland joacă unul dintre rolurile principale, cel al lui Danny Sullivan. Holland este și producător executiv alături de Goldsman. Kornel Mundruczo este regizor și producător executiv pentru primul sezon.

Amanda Seyfried a jucat-o recent pe Marion Davies în „Mank” a lui David Fincher, care i-a adus o nominalizare la Premiul Oscar. În continuare, ea poate fi văzută în „The Dropout” ca fondatoarea și CEO-ul Theranos, Elizabeth Holmes. Seyfried este, de asemenea, binecunoscut pentru rolul lui Sophie în „Mamma Mia!” și „Mamma Mia! Here We Go Again”, Cosette în „Les Miserables” de Tom Hooper și Savannah Lynn Curtis în „Dear John” de Lasse Hallström.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Tom Holland schimbă costumul lui Spider-Man cu pantofii lui Fred Astaire