Shia LaBeouf, dat în judecată pentru abuz sexual, va juca rolul unui sfânt

De: Ana Obretin / 13.08.2021, 11:20
Shia LaBeouf, dat în judecată pentru abuz sexual, va juca rolul unui sfânt

Actorul Shia LaBeouf va juca rolul unui sfânt italian într-un nou film regizat de Abel Ferrara, în timp ce procesul său pentru abuz sexual intentat de cântăreața FKA este încă pe rol.

În decembrie anul trecut, FKA Twigs, fosta sa iubită, l-a dat în judecată pe LaBeouf pentru “abuz în formă continuată”, inclusiv molestare sexuală, agresiune fizică și stres emoțional. În documentele depuse în instanță au fost incluse și acuzații similare aduse de una dintre fostele iubite ale actorului, stilista Karolyn Pho.

În documentele depuse în instanță în februarie, avocații lui LaBeouf au negat „fiecare” acuzație.

În prezent, pe fondul încercărilor de soluționare a celor două părți, potrivit presei americane, regizorul Abel Ferrara a declarat săptămâna aceasta, pentru Variety, că l-a distribuit pe LaBeouf în următorul său film. Actorul îl va interpreta pe sfântul italian Padre Pio și va juca alături de celebrul Willem Dafoe.

„Facem un film despre Padre Pio, el este un călugăr din Puglia. S-a stabilit în Italia imediat după Primul Război Mondial ”, a spus Ferrara pentru Variety. „Acum este sfânt, avea stigmate. El a trăit, de asemenea, în mijlocul unei perioade politice foarte grele din istoria lumii. Era foarte tânăr înainte de a deveni sfânt, așa că Shia LaBeouf îl va juca pe călugăr”.

Regizorul a adăugat că intenționează să filmeze în regiunea Puglia, în luna octombrie.

După acuzațiile de abuz aduse de Twigs, agenția de impresariat CAA a renunțat să îl mai reprezinte pe LaBeouf. În decembrie 2020, LaBeouf a declarat că el „caută în mod activ” tratament pentru dependențe și probleme psihologice. 

CITEȘTE ȘI: Shia LaBeouf: ”L-am descoperit pe Dumnezeu mulțumită lui Brad Pitt”

Shia LaBeouf si Tom Hardy, bataie ca-n filme pe platourile de filmare

Shia LaBeouf s-a apucat de actorie pentru a-si salva familia

Foto: Shutterstock