Austin Butler, în discuții pentru a se alătura distribuției „Dune: Part 2” în rolul lui Feyd-Rautha

De: Nicoleta Lepădatu / 11.03.2022, 08:23
Austin Butler, în discuții pentru a se alătura distribuției „Dune: Part 2” în rolul lui Feyd-Rautha

Austin Butler este în discuții pentru a se alătura distribuției din „Dune: Part 2” a lui Denis Villeneuve în rolul ticălosului Feyd-Rautha, nepotul sadic al baronului Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgård) și moștenitorul imperiului Harkonnen.

Rolul este cel al unuia dintre cele mai importante personaje noi care apar în „Dune: Part 2”. O sursă apropiată proiectului a declarat pentru Variety că Austin Butler se află în  discuții pentru a se alătura distribuției filmului. Butler va juca în franciză alături de Florence Pugh, care a fost anunțată la începutul acestei săptămâni ca fiind în negocieri finale ca prințesa Irulan.

Cu apariția sa din „Dune: Part 2”, Butler se alătură distribuției francizei lui Villeneuve, care îi include pe Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya și Javier Bardem. Producția sequelului este de așteptat să înceapă în această vară, iar filmul este programat să apară în cinematografe pe 20 octombrie 2023. Rolul lui Butler, Feyd-Rautha, a fost interpretat de Sting în adaptarea lui David Lynch din 1984.

Butler este vedeta viitorului film „Elvis” al lui Baz Luhrmann, care vine tot de la studioul „Dune” Warner Bros. Se zvonește că biopicul muzical va avea premiera mondială la Cannes înaintea lansării sale pe 24 iunie în cinematografe. Creditele suplimentare ale lui Butler includ un rol secundar în filmul lui Quentin Tarantino „Once Upon a Time in Hollywood”. El s-a făcut remarcat pentru prima dată ca membru al distribuției în serialul ABC Family „Switched at Birth”. Proiectele viitoare ale lui Austin Butler includ, de asemenea, un rol în seria limitată Apple TV Plus „Masters of Air”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Trailerul „Elvis” a fost lansat. Regele rock and roll-ului se întoarce în filmul biografic al lui Baz Luhrmann (Video)