Quentin Tarantino este în discuții pentru a regiza episoade noi ale serialului „Justified”, cu Timothy Olyphant în rolul principal

De: Nicoleta Lepădatu / 25.02.2022, 13:39
Quentin Tarantino este în discuții pentru a regiza episoade noi ale serialului „Justified”, cu Timothy Olyphant în rolul principal

Quentin Tarantino este în discuții incipiente pentru a regiza unul sau două episoade din „Justified: City of Primeval”, continuarea în serie limitată a dramei FX cu Timothy Olyphant în rolul principal, conform publicației Variety.

Revenirea „Justified” a fost comandată în ianuarie, iar Olyphant urmează să-și reia rolul mareșalului american Raylan Givens. Noua serie este inspirată din romanul lui Elmore Leonard „City Primeval: High Noon in Detroit”. Leonard a creat personajul lui Givens, care apare în mai multe dintre cărțile sale, inclusiv „Fire in the Hole”, pe care s-a bazat „Justified”.

Tarantino și Olyphant au lucrat împreună la cel mai recent film al regizorului, „Once Upon a Time in Hollywood”, cu Olyphant jucându-l pe James Stacy. Quentin Tarantino este, de asemenea, un fan cunoscut al operei lui Leonard, după ce a adaptat romanul „Rum Punch” în filmul său din 1997 „Jackie Brown” și a optat pentru câteva dintre titlurile autorului.

„Justified: City Primeval” reia povestea lui Raylan Givens la opt ani după ce a părăsit Kentucky. Acum locuiește în Miami, un anacronism ambulant care îi echilibrează viața de mareșal american și tată cu jumătate de normă al unei fete de 14 ani. Părul lui este mai gri, pălăria mai murdară, iar drumul din fața lui este dintr-o dată mult mai scurt decât cel din spate.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Cele trei filme preferate ale lui Quentin Tarantino, regizorul „Pulp Fiction”