Trailerul „Elvis” a fost lansat. Regele rock and roll-ului se întoarce în filmul biografic al lui Baz Luhrmann (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 18.02.2022, 07:46
Trailerul „Elvis” a fost lansat. Regele rock and roll-ului se întoarce în filmul biografic al lui Baz Luhrmann (Video)

Elvis revine în viețile fanilor. Primul trailer al viitorului film biografic al lui Baz Luhrmann, cu Austin Butler („Once Upon a Time in Hollywood”) în rolul Regelui Rock ‘n’ Roll-ului a fost lansat joi, iar asemănarea este nemaipomenită. Trailerul a confirmat, de asemenea, că filmul de la Warner Bros. care nu avea un titlu se va numi „Elvis”.

Filmul explorează două decenii din viața superstarului Elvis Presley înainte de moartea sa prematură în 1977, la vârsta de 42 de ani, concentrându-se pe relația sa complexă cu managerul Tom Parker (Tom Hanks). Filmul urmărește ascensiunea sa de la sărăcie la faimă și are în distribuție o serie de vedete, inclusiv pe Olivia DeJonge („The Visit”) în rolul soției lui Elvis, Priscilla, compozitoarea Yola în rolul surorii Rosetta Tharpe, Kodi Smit-McPhee („The Power of the Dog”) ca Jimmie Rodgers, Kelvin Harrison Jr. (“The Trial of the Chicago 7”) ca BB King, Luke Bracey (“Little Fires Everywhere”) ca Jerry Schilling și Maggie Gyllenhaal ca mama lui Presley, Gladys Presley.

Proiectul, care marchează primul lungmetraj al lui Luhrmann de la „The Great Gatsby” în 2013, a fost anunțat pentru prima dată în aprilie 2014, după ce Luhrmann a intrat în negocieri pentru regie. În iulie 2019, Austin Butler a fost ales vedeta filmului după un proces de casting care i-a inclus pe Ansel Elgort, Miles Teller și Harry Styles. Producția filmului a început în Australia în ianuarie 2020, dar a fost oprită după ce Tom Hanks și soția sa, Rita au fost testați pozitiv pentru COVID-19 – fiind și primele celebrități care și-au anunțat public diagnosticul. Filmările au fost reluate mai târziu în acel an, iar data lansării a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei. Este programat să fie lansat în cinematografe pe 24 iunie, cu o premieră HBO Max 45 de zile mai târziu.

„Elvis” este regizat, co-produs și co-scris de Luhrmann, împreună cu co-scenariștii Craig Pearce, Jeremy Doner și Sam Bromell.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: A fost lansat un prim trailer al serialului „The First Lady”, cu Viola Davis în rolul lui Michelle Obama (Video)