„Die Another Day”. “Bond Girl” Tanya Roberts, al cărei deces a fost anunțat prematur, a murit

De: Ana Obretin / 06.01.2021, 00:41

“Bond Girl” Tanya Roberts, al cărei deces a fost anunțat prematur, din greșeală, de partenerul său de viață, a murit în cele din urmă, în noaptea de luni spre marți.

Purtătorul ei de cuvânt a declarat pentru Variety că s-a crezut inițial că aceasta a murit duminică seară, după ce partenerul ei de viață, Lance O’Brien, s-a simțit extrem de tulburat după ce și-a luat rămas bun de la ea, pe patul de spital. Reprezentanții instituției unde actrița era internată au revenit câteva ore mai târziu pentru a-i spune acestuia că Roberts este este în viață, deși starea ei era extrem de gravă.

Actrița, care a murit la vârsta de 65 de ani, și-a plimbat câinii în ajunul Crăciunului, iar, la întoarcerea acasă, și-a pierdut cunoștința, a declarat purtătorul ei de cuvânt, anterior, pentru TMZ. Roberts a fost transportată la spital, dar nu și-a mai recăpătat cunoștința. Actrița nu era cunoscută cu vreo afecțiune în zilele care au precedat acest incident.

Născută Victoria Leigh Blum, Tanya Roberts și-a început cariera ca model și a apărut în reclame TV și în Playboy, înainte să debuteze ca actriță în 1975, în horrorul “Forced Entry”. A mai jucat în filme ca “Racquet” (1977) și “The Beastmaster” (1982), dar și în serialul TV “Charlie’s Angels”.

Cel mai notabil rol al lui Roberts a fost însă cel de „Bond Girl” din “A View to a Kill”, ultimul în care actorul Roger Moore a jucat rolul lui James Bond. Roberts a jucat rolul lui Stacey Sutton, un geolog american care devine ținta personajului negativ Max Zorin, interpretat de Christopher Walken.

CITEȘTE ȘI: „Top Gun”, „James Bond 25” – care au fost cele mai așteptate filme în 2020 amânate pentru 2021 

MGM, compania care deține drepturile pentru “James Bond”, scoasă la vânzare

FOTO: Profimedia