Dinamo si-a tras mijlocas brazilian

Apropo.ro / 23.06.2008, 17:55
Dinamo si-a tras mijlocas brazilian
Cornel Dinu a declarat ca mijlocasul brazilian Thiago, de la Seriff Tiraspol, a semnat un contract de joc cu formatia alb-rosie.

Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, a declarat ca mijlocasul brazilian Alberto Constancia Thiago de la Seriff Tiraspol a semnat un contract de joc cu formatia alb-rosie.

Thiago este jucatorul nostru pentru ca a semnat. Este singura certitudine. Nu pot spune pe ce perioada a semnat pentru ca asta e treaba noastra, dar nu pe mai putin de trei ani. Nu stiu cind se va alatura lotului in cantonamentul din Germania”, a spus Dinu.

Se pare ca in schimbul jucatorului de 23 de ani, care a evoluat in editia trecuta in 31 de meciuri pentru Serif si a marcat sase goluri, Dinamo a platit suma de 450.000 de euro.

Citeste si:

Steaua a transferat un atacant "unicat" in Romania (VIDEO)

Steaua a transferat un atacant

Valeriu Argaseala a declarat ca atacantul formatiei Alaves, Arthuro, a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formatia din Ghencea.

Lupescu il ataca dur pe "vagabondul" de Dragomir

Lupescu il ataca dur pe

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, il ataca dur pe presedintele LPF despre care spune ca ii santajeaza pe presedintii din Liga 1.

Casillas a castigat duelul cu Buffon

Casillas a castigat duelul cu Buffon

Reprezentativa Spaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului European, dupa ce a invins, cu scorul de 4-2 (0-0), in urma loviturilor de departajare, selectionata Italiei, campioana mondiala en-titre, in sferturile de finala ale competitiei

Romania-Olanda, un blat mai clar decat in Liga I

Romania-Olanda, un blat mai clar decat in Liga I

Vasile Turcu, vicepresedintele clubului din Stefan cel Mare, a declarat ca olandezii erau pregatiti sa piarda meciul contra Romaniei, dar jucatorii romani nu au fost in stare sa profite de faptul ca batavii au jucat fara "determinare".

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Citeste si:

Â