Disney + va produce trei proiecte cu supergrupul K-Pop BTS

De: Nicoleta Lepădatu / 12.07.2022, 12:56
Disney + va produce trei proiecte cu supergrupul K-Pop BTS

Compania Walt Disney și casa de producție a trupei BTS, Hybe, au dezvăluit marți un nou parteneriat global de conținut, care va permite companiilor să lucreze împreună pentru a produce cinci titluri pentru serviciile de streaming Disney, inclusiv trei proiecte exclusive cu oricare dintre membrii BTS sau cu întregul grup BTS. Alianța cu cel mai popular grup K-pop din lume este, fără îndoială, o lovitură de stat pentru Disney, deoarece urmărește atât să crească numărul global de abonați, cât și să ajungă din urmă Netflix ca destinație pentru divertisment coreean extrem de profitabil din punct de vedere financiar.

Cele trei titluri viitoare care prezintă vedetele K-pop includ:

„BTS: Permission to Dance on Stage – LA”: Un film de concert cinematografic exclusiv 4K, care prezintă show-ul live al BTS pe Stadionul Sofi din Los Angeles, în noiembrie 2021. A fost prima dată când aceștia interpretează melodiile de succes Billboard „Butter” și „Permission to Dance” în prezența fizică a fanilor, după doi ani de pandemie.

„In the Soup: Friendcation”: un reality show original de călătorie, cu o distribuție plină de stele, inclusiv V din BTS, Parcul Seo-jun din Itaewon Class, starul Parasite Woo-shik Choi, Hyung-sik Park și Peakboy. Spectacolul îi prezintă pe cei cinci prieteni care se aventurează într-o călătorie surpriză și se bucură de o varietate de activități recreative și distractive.

„BTS Monuments: Beyond the Star”: „Această serie documentară originală urmărește călătoria incredibilă a vedetelor pop din secolul 21 BTS”, spune Disney. „Cu acces fără precedent la o vastă bibliotecă de muzică și filmări din ultimii nouă ani, serialul va prezenta viața de zi cu zi, gândurile și planurile membrilor BTS, în timp ce se pregătesc pentru al doilea capitol.” Serialul va fi disponibil exclusiv pe serviciile de streaming Disney în 2023.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Trupa BTS va lua o pauză, timp în care cei şapte membri se vor concentra asupra proiectelor solo

Tags: