Divorturi celebre cu milioane de dolari in procese

Apropo.ro / 20.06.2008, 12:09
Divortul apare atunci cand relatia dintre cei doi parteneri nu mai functioneaza, din motive de tradare, de bani, de libertate.

Divortul apare atunci cand relatia dintre cei doi parteneri nu mai functioneaza, din motive de tradare, de bani, de libertate.

La noi nu prea se face mare tam-tam pe seama averii impartite la divort, insa afara se mizeaza mult pe aceasta si pe conturile din banca.

Miliarde, milioane de dolari fifty-fifty

Frederich – Vera Chilube

Vera este sotia fostului presedinte al Zambiei. In urma divortului aceasta s-a ales cu suma "modica" de 2,5 miliarde de dolari (cam 75% din PIB al Zambiei).

Rupert si Anna Murdoch

Rupert este unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta. A primit multe mosteniri valoroase dar a si dezvoltat afaceri, adevarate imperii. El a trebui sa ii plateasca sotiei suma de 1,7 miliarde de dolari la divort.

Paul McCartney si Heather Mills

Fostul membru Beatles a stat in proces cu Heather mult timp, aceasta ambitionandu-se sa ii ia acestuia din avere o parte impresionanta. Ea va primi in urma divortului o suma cuprinsa intre 188 si 376 de milioane de dolari.

heather mills

Roman si Irina Abramovich

Roman este cel mai bogat om din Rusia care a realizat o mare avere din munca proprie, a luat totul de la zero. La divort, Irina i-a cerut lui Roman suma de 7 miliarde de dolari. Nu i-a primit, insa s-a ales cu 300 milioane de dolari, case, un iaht, un avion, actiuni, adica aproape 2% din totalul averii lui Abramovich.

Michael si Juanita Vanoy Jordan

In urma casatoriei si a contractului prenuptial, Juanita a avut acces la jumatate din averea lui Jordan. Asa a obtinut 168 milioane de dolari, terenuri si copiii.

Steven Spielberg si Amy Irving

Chiar daca se afla pe ultimul loc in topul celor mai costistoare divorturi, el a platit 100 de milioane de dolari. Contractul prenuptial continea alta suma, insa a fost contestat si s-au inteles la suma de 100 de milioane de dolari.

amy irving

Mick Jagger si Jerry Hall

Dupa ani si ani de procese, Mick a fost nevoit sa plateasca sotiei, dupa o casnicie de 22 de ani, aproape de 15 milioane de dolari.

Alte sume vehiculate la divort:

Kevin Kostner si Cindy Silva – 82 de milioane de dolari.

Harrison Ford si Melissa Mathison – 85 de milioane de dolari.

James Cameron si Linda Hamilton – 50 de milioane de dolari.

Michael Douglas si Diandra Douglas – 46 de milioane de dolari.

Lionel Richie si Diane Richie – 20 de milioane de dolari.

lionel richie

Lumea vedetelor si persoanelor publice de la noi nu a fost ocolita de scandaluri si divorturi. Se impart averi si bani si la noi, dar nu prea se fac publice si nici nu se ridica la rangul celor de afara. Se spune ca la noi majoritatea persoanelor sub 40 de ani au ca motiv de divort incompatibilitatea intre parteneri.

Ion Ion Tiriac si Maria Marinescu

Casatorie record de trei luni. Motivul divortului l-a constituit "lipsa de comunicare". Oare de ce acesta s-a intors dupa divort la fosta iubire, Ileana Lazariuc?

maria marinescu si ion ion

Geanina Corondan si Mihai

Geanina Corondan a avut statusul de sotie doar 2 ani. Motiv de divort: schimbarea acestuia, nu mai era ca la inceput.

Petre si Mioara Roman

Nu a mai putut domnule sa stea langa sotie cu atatea ispite in jur. Nu degeaba i se spune si idolul femeilor de la Apaca. O fustita scurta, o glezna subtire si un decolteu adanc l-a bagat in dilema pe Petre. Ca orice barbat care ajunge la varsta de 40, dar si trece de ea, isi doreste altceva, isi doreste o alta viata. Este plin de speranta si nu vrea sa isi mai vada acasa consoarta cu bigudiuri. Dupa aceasta varsta imaginea "amantei" este cea mai apreciata. Deh, decat cu forta mai bine…

Laura Codruta Kovesi s-a separat si ea de sotul ei. Motivul: distanta prea mare dintre ei.

Ioana Basescu si Bodo

Ioana a facut demersurile de divort, dupa trei ani de mariaj. Motivul divortului a venit din partea artistului Bodo, care se zice ca ar fi "calcat" stramb?

Crezi ca banii sucesc mintile oamenilor, mai ales cand este vorba de averi impresionante?

Citeste si:

Wilmark a spus adio burlaciei

wilmark
Comenteaza trimite pe ym printeaza

Bancul zilei
Clipul zilei

De ce nu-l schimba Piturca pe Banel? Pentru ca nu-l prinde…

Cuvinte cheie: Porsche Boxster, accident, germane
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau