„Doctor Strange in the Multiverse of Madness” intră direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării

De: Nicoleta Lepădatu / 09.05.2022, 08:06
„Doctor Strange in the Multiverse of Madness” intră direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării

„Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, în regia lui Sam Raimi și cu actorii Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor în distribuție a intrat direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării cu încasări de 185 de milioane de dolari.

Doctorul Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către Multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff.

America Chavez și o versiune a doctorului Stephen Strange sunt urmăriți de un demon în spațiul dintre universuri în timp ce caută Cartea lui Vishanti. Strange este ucis și Chavez creează accidental un portal care transportă ea și cadavrul lui Strange pe Pământ-616, unde versiunea din acel univers a lui Strange îl salvează pe Chavez de un demon caracatiță cu ajutorul Vrăjitorului Suprem, Wong. Chavez explică că demonii o vânează pentru că ea are puterea de a călători prin multivers.

Recunoscând runele de vrăjitorie asupra demonului, Strange o consultă pe Wanda Maximoff pentru ajutor, dar își dă seama că ea este responsabilă pentru atacuri. După ce a dobândit Darkhold și a devenit Scarlet Witch, Maximoff crede că dacă va controla puterile lui Chavez acest lucru îi va permite să se reîntâlnească cu Billy și Tommy, copiii pe care i-a creat în timpul petrecut în Westview. Când Strange refuză să o predea pe Chavez, Maximoff îl atacă pe Kamar -Taj, omorând mulți vrăjitori.

Pe locul al doilea coboară în această săptămână ocupantul locului întâi din ultimele săptămâni, animația „The Bad Guys”, cu încasări de 9,77 milioane de dolari.

Producția DreamWorks Animation în regia lui Pierre Perifel este bazată pe o seria de cărți bestseller New York Times, despre o echipă criminală de haiduci patrupezi care este pe cale să înfăptuiască cea mai provocatoare escrocherie de până acum – să devină cetățeni model.

Poziția a treia în box office-ul nord-american, pentru a treia săptămână, este ocupată de „Sonic The Hedgehog 2”

Filmul a a vut încasări de 6,2 milioane de dolari de vineri până duminică. În al doilea film, revin în distribuție Jim Carrey, Ben Schwartz și James Marsden, în rolurile Dr. Robotnik, Sonic și, respectiv, Tom Wachowski. Li se vor alătura Colleen O’Shaughnessey (Tails) și Idris Elba (Knuckles). Sonic este pregătit pentru mai multă libertate, şi Tom şi Maddie acceptă să-l lase acasă în timp ce ei pleacă în vacanţă. Însă, imediat după plecarea lor, Dr. Robotnik revine, de data aceasta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea de a construi şi distruge civilizaţii. Sonic face echipă cu propriul acolit, Tails, şi împreună ei pleacă într-o călătorie pentru a găsi smaraldul, înainte ca acesta să ajungă pe mâini greşite.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord este completat de: „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” (3,95 milioane de dolari) „Everything Everywhere All at Once”, de Dan Kwan și Daniel Scheinert (3,32 milioane de dolari), „The Northman” (2,77 milioane de dolari), „The Lost City” (2,5 milioane de dolari), „The Unbearable Weight of Massive Talent”, cu încasări de 1,52 milioane de dolari, „Memory” (1,22 milioane de dolari) și „Father Stu”, de Rosalind Ross 800.000 de dolari).

CITEȘTE ȘI: 10 filme preferate ale starurilor favorite de la Hollywood (Video)

Foto: Profimedia Images