„Doctor Strange in the Multiverse of Madness” se menține pe primul loc în box office-ul nord-american

De: Ana Obretin / 16.05.2022, 08:41
„Doctor Strange in the Multiverse of Madness” se menține pe primul loc în box office-ul nord-american

„Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, în regia lui Sam Raimi și cu actorii Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor în distribuție, se menține pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 61 de milioane de dolari în weekendul trecut.

Doctorul Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către Multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff.

Și poziția a doua în box office-ul nord-american de weekend rămâne neschimbată, fiind ocupată de animația „The Bad Guys”, cu încasări de 6,89 de milioane de dolari. Producția DreamWorks Animation în regia lui Pierre Perifel este bazată pe o serie de cărți bestseller New York Times, despre o echipă criminală de haiduci patrupezi care este pe cale să înfăptuiască cea mai provocatoare escrocherie de până acum – să devină cetățeni model.

Poziția a treia, pentru a patra săptămână, este ocupată de „Sonic The Hedgehog 2”

Filmul a avut încasări de 4,55 de milioane de dolari în weekend. În al doilea film din franciza „Sonic the Hedgehog” revin în distribuție Jim Carrey, Ben Schwartz și James Marsden, în rolurile Dr. Robotnik, Sonic și, respectiv, Tom Wachowski. Li se vor alătura Colleen O’Shaughnessey (Tails) și Idris Elba (Knuckles). Sonic este pregătit pentru mai multă libertate, şi Tom şi Maddie acceptă să-l lase acasă în timp ce ei pleacă în vacanţă. Însă, imediat după plecarea lor, Dr. Robotnik revine, de data aceasta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea de a construi şi distruge civilizaţii. Sonic face echipă cu propriul acolit, Tails, şi împreună ei pleacă într-o călătorie pentru a găsi smaraldul, înainte ca acesta să ajungă pe mâini greşite.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord este completat de: horrorul „Firestarter”, de Keith Thomas (3,82 de milioane de dolari), „Everything Everywhere All at Once”, de Dan Kwan și Daniel Scheinert (3,3 milioane de dolari), „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” (2,4 milioane de dolari), „The Lost City” (1,73 de milioane de dolari),  „The Northman” (1,7 milioane de dolari), „Family Camp”, de Brian Cates (1,42 de milioane de dolari), și de „The Unbearable Weight of Massive Talent”, cu încasări de 1 milion de dolari.

CITEȘTE ȘI: 10 filme preferate ale starurilor favorite de la Hollywood (Video)

Foto: Profimedia Images