Documentare despre Alicia Keys și cu Quavo, printre proiectele YouTube Originals

De: Loredana Toma / 18.02.2021, 13:46
Documentare despre Alicia Keys și cu Quavo, printre proiectele YouTube Originals

Documentare despre muzicienii Alicia Keys și Quavo se numără printre cele mai noi proiecte pregătite de platforma video YouTube. Seria YouTube Originals include deja un documentar despre cântăreața Demi Lovato, “Dancing With the Devil”, ce va avea premiera pe 23 martie.

Astfel, documentarul despre viața și cariera artistei Alicia Keys va fi produs de compania lui Will Smith, Westbrook Media, și nu are încă un titlu oficial. Pelicula va fi lansată anul acesta. Interpreta și compozitoarea Alicia Keys, câștigătoare a 15 premii Grammy, este cunoscută mai ales pentru melodiile „No One” și „Empire State of Mind”.

Cel de-al doilea  proiect, “Supreme Courts”, este unul în care Quavo spune poveștile puțin știute ale unor jucători din NBA care și-au început carierele pe diverse terenuri de baschet. Proiectul “Supreme Courts” va fi produs de Tom Forman și Jenny Daly. Brian Sher va fi producător executiv, iar premiera este așteptată în această vară, potrivit The Hollywood Reporter.

K-Pop, un proiect despre o industrie de miliarde de dolari

Pe lângă aceste proiecte, YouTube mai are în plan un alt proiect documentar, numit “K-Pop Evolution”, care va avea premiera pe 31 martie și care are ca temă industria muzicii pop sud-coreene, cu o valoare de aproximativ 10 miliarde de dolari. Proiectul este produs de compania Banger Films.

Printre viitoarele proiecte ale canalului YouTube se numără “Bear Witness”, “Take Action” și un al doilea sezon al “Glad You Asked”, “RetroTech”, “Could You Survive the Movies? “ și “Whindersson: Próxima Parada”.

CITEȘTE ȘI: Demi Lovato a suferit un infarct și trei accidente cerebrale după supradoza de droguri  

Alicia Keys a scris o carte pentru copii

Foto: Profimedia Images