Documentarul despre Janet Jackson are o dată de lansare și un trailer (VIDEO)

De: Ana Obretin / 03.01.2022, 10:52
Documentarul despre Janet Jackson are o dată de lansare și un trailer (VIDEO)

Documentarul despre viața și cariera starului pop Janet Jackson are o dată de lansare și un trailer. A&E și Lifetime au anunțat că prima parte a filmului „Janet”, care va avea patru ore, va fi difuzată pe 28 ianuarie.

„Este doar ceva care trebuie să fie făcut”, spune Jackson despre proiect în clipul de mai mult de trei minute care a fost lansat pe rețelele de social media. „Janet” include imagini de arhivă exclusive, videoclipuri personale și interviuri cu celebrități – cu vedete precum Missy Elliott, Whoopi Goldberg, Mariah Carey și Ciara -, care pot fi văzute vorbind despre Janet Jackson în noul trailer, potrivit The Hollywood Reporter.

Filmarea o surprinde pe Jackson amintind de copilăria ei și primele zile ca artistă. „Au fost momente în care pur și simplu nu înțelegeam unde mă potrivesc de fapt”, spune Jacksn, prezentând imagini cu ea ca mamă. Trailerul documentarului arată imagini din viața personală și profesională a lui Jackson, de la relația ei cu tatăl, Joe Jackson, și fratele Michael Jackson, ambii decedați, până la un moment în care echipa ei a fost abordată de Justin Timberlake „pentru a face Super Bowl”.

„Ei te construiesc și apoi, odată ce ajungi acolo, se grăbesc să te doboare”, povestește Janet, chiar înainte să fie afișat un titlu despre consecințele pentru ea după recitalul controversat de la Super Bowl din 2004, când Timberlake i-a expus pentru scurt timp unul dintre sâni.

Producția Lifetime și A&E are scopul de a marca 40 de ani de la albumul ei de debut.

Regizat de Ben Hirsh și coprodus de Workerbee și Associated Entertainment Corporation, proiectul îi are pe Janet Jackson și Randy Jackson ca producători executivi.

Vizionează trailerul mai jos:

CITEȘTE ȘI: Janet, despre nepoata Paris: „O nemernică mică și răsfățată”

Janet Jackson a slăbit 35 de kilograme urmând o dietă strictă – FOTO

Justin Timberlake a confirmat că el și Jessica Biel au devenit din nou părinți 

Justin Timberlake, acuzat că a furat o melodie!

Foto: Profimedia Images