„Downton Abbey 2”, cu Nathalie Baye, are titlu și o nouă dată de lansare

De: Nicoleta Lepădatu / 27.08.2021, 09:08

Partea a doua a filmului bazat serialul de televiziune de succes „Downton Abbey” are acum un titlu și o nouă dată de lansare. Filmul se va numi Downton Abbey: A New Era („A New Era”). Programat inițial pentru Crăciunul viitor, va fi lansat în cele din urmă pe 18 martie 2022 în cinematografele din Regatul Unit. Aceste noi informații au fost dezvăluite miercuri seara la CinemaCon din Las Vegas (Statele Unite), conform publicației Entertainment Weekly.

Pe contul oficial al filmului a fost postat și un tweet care anunța că distribuția originală va fi completă. Mesajul confirmă, de asemenea, informații dezvăluite la începutul acestui an de Daily Mail: actrița franceză Nathalie Baye se va alătura distribuției. Potrivit tabloidului britanic, ea va juca rolul unei vechi prietene a lui Violet Crawley (Maggie Smith) care vine să o viziteze.

 

Difuzat între 2010 și 2015, serialul  Downton Abbey spune povestea unei familii aristocratice britanice de la începutul secolului al XX-lea. Această serie a lui Julian Fellowes a fost un succes la nivel mondial și a făcut obiectul unui prim film în 2019, regizat de Michael Engler.

Într-o perioadă în care multe studiouri decid să-și lanseze filmele pe platforme de streaming din cauza scăderii prezenței în cinematografe, datorată pandemiei de Covid, echipa Downton Abbey a precizat că acest nou lungmetraj va fi lansat doar în cinematografe.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Al doilea film “Downton Abbey” va avea premiera pe 22 decembrie