O continuare a poveștii britanice “Downton Abbey” intră în producție în vară

De: Loredana Toma / 10.03.2021, 16:17
O continuare a poveștii britanice “Downton Abbey” intră în producție în vară

O continuare a filmului britanic “Downton Abbey” (2019) va intra în producție în această vară, în luna iunie, când guvernul plănuiește să ridice restricțiile, dacă totul va merge conform planului. Producătorii vor ca pelicula să fie lansată în luna decembrie, ca un cadou de Crăciun pentru fani.

“Toată lumea speră ca data de 21 iunie să aducă încheierea restricțiilor. Echipa este pregătită pentru a începe filmările în vară. Planul este să ne mobilizăm eficient pentru ca lansarea să fie cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, au spus producătorii, potrivit Daily Mail.

Luna trecută, actorul Hugh Bonneville, în vârstă de 57 de ani, care joacă rolul Lordului Grantham, a precizat că a văzut un scenariu pentru continuarea filmului “Downton Abbey” și a menționat că este foarte posibil să pornească producția imediat ce toată situația creată de pandemie se stabilizează.

“Treaba stă în felul următor. Dacă toți cei care ar trebui să se vaccineze se vaccinează, atunci există foarte mari șanse să pornim proiectul. Suntem disperați să facem acest film”, a spus Bonneville într-un interviu pentru Radio BBC. Totodată, actorul a spus că este de părere că fanii vor fi încântați de acest al doilea film, după toate câte s-au întâmplat în ultima perioadă.

Toți actorii revin pentru filmul “Downton Abbey 2”

Distribuția va fi formată, printre alții, din actorii Matthew Goode, Laura Carmichael, Jim Carter, Michelle Dockery, Dame Maggie Smith. Se pare că producția va fi cântecul de lebădă al contesei văduve, interpretată de Maggie Smith, alături de care va apărea și Nathalie Baye, în rolul unei vechi și bune prietene a lui Violet Crawley, venită în vizită.

Filmul „Downton Abbey” a fost o continuare a serialului de succes omonim, cu povești ce se desfășoară la reședința contelui și contesei Grantham, urmărind atât viața aristocraților, cât și a servitorilor lor, în timpul domniei regelui George al V-lea.

CITEȘTE ȘI: Elizabeth McGovern din “Downton Abbey” cântă într-o trupă country 

Kim Kardashian vrea un rol în “Downton Abbey” 

TNT lansează serialul „Un comportament adecvat”, cu Michelle Dockery în rol principal 

La ce se vor uita la TV, de Crăciun, Prinţul William şi Kate Middleton?

Foto: Profimedia Images