Al doilea film “Downton Abbey” va avea premiera pe 22 decembrie

De: Ana Obretin / 19.04.2021, 20:01
Al doilea film “Downton Abbey” va avea premiera pe 22 decembrie

Continuarea filmului britanic “Downton Abbey” (2019) va avea premiera pe 22 decembrie, a anunțat compania de producție Focus Features.

Distribuția originală, inclusiv Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Imelda Staunton și Maggie Smith. se va întoarce pentru al doilea film din franciză, a cărui producție a început săptămâna trecută. Li se vor alătura actori precum Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye și Dominic West, potrivit Deadline.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Downton Abbey (@downtonabbey_official)

Creatorul serialului „Downton Abbey”, Julian Fellowes, va scrie scenariul, iar laureații Emmy Gareth Neame și Liz Trubridge vor produce pelicula împreună cu el. Lungmetrajul va fi regizat de cineastul nominalizat la BAFTA și Emmy Simon Curtis („My Week with Marilyn”). 

Filmul lansat în 2019 a fost o continuare a serialului de succes omonim, difuzat între anii 2010 – 2015, cu povești ce se desfășoară la reședința contelui și contesei Grantham, urmărind atât viața aristocraților, cât și a servitorilor lor, în timpul domniei regelui George al V-lea. Filmul a avut încasări de 230 de milioane de dolari.

CITEȘTE ȘI: Elizabeth McGovern din “Downton” cântă într-o trupă country 

Kim Kardashian vrea un rol în “Downton Abbey” 

TNT lansează serialul „Un comportament adecvat”, cu Michelle Dockery în rol principal 

La ce se vor uita la TV, de Crăciun, Prinţul William şi Kate Middleton?

Foto: Profimedia Images